PWM 507 [EL DP] - Effektivitet, forbruksverdier

Vis produktet
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Toppbelastningsutkobling

Unngår strømtopper

Med omfattende energistyring kan energikostnadene effektivt reduseres. Toppbelastningsutkobling gjør det mulig å integrere vaskemaskiner, tørketromler og strykesåler i intelligente energistyringssystemer (det kan være nødvendig med ytterligere tilbehør for tilkobling til toppbelastningssystemene, avhengig av modell).
Høy maskinutnyttelse med prosessoptimering

Vask mye på kort tid

De overlegne programtidene gjør Mieles smågiganter til en økonomisk investering for profesjonelle brukere. Takket være den effektive vasketeknikken og tilkoblingene for sterkstrøm og varmtvann, vaskes tekstilene grundig på svært kort tid. Maskinen er raskt klar for neste tekstilmengde. Dette gir en svært effektiv maskinbruk – og dermed også en raskere tilbakebetaling av investeringen.