PWM 506 Mop Star 60 [EL DV] - Ytelse

Vis produktet
Kun hos Miele
Patentert forhåndssentrifugering*Europeisk patent: EP 2 003 236 B1

Rent fra start

Våte og svært skitne mopper stiller høye krav til vaskeprosessen. Den patenterte forhåndssentrifugeringen av moppene rett etter programstart, fjerner en god del av skitten og tensidene etter bruk, før selve vaskeprosessen starter. Resultatet er enestående rengjøring med maksimal skåning av tekstilene.
Effektivt ribbesystem

De beste resultater

Despesielle løftevangene fører vannet med seg høyt opp i skånetrommelen under vaskeprosessen. Ved hjelp av denne teknikken gjennomfuktes tekstilene lenger og mer intensivt. Selv med et redusert vannforbruk oppnår tekstilene en optimal gjennomfukting, noe som er selve forutsetningen for et meget godt vaskeresultat.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
EcoSpeed – patentert vaskerytme*Europeisk patent: EP 1354997 B1

Vaskemekanikk og vannforbruk i ny balanse

En optimert trommelrytme kjennetegner vaskeprosessen EcoSpeed. Ved lav hastighet bringer løftevangene med seg mye vann, som gir en intensiv gjennomfukting av vasken ovenfra. Hastigheten øker gradvis, noe som gjør at vasken presses mot trommelveggen. Den forsterkede vaskemekanismen gir en intensiv rengjøringsytelse ved redusert vannforbruk.
Klargjøring av kluter

Straks klare til bruk

Klutene er straks klare til bruk igjen, ettersom de er behandlet med rengjørings- eller desinfeksjonsmidler i vaskemaskinen. Denne metoden gir deg en enorm tidsbesparelse og øker rengjøringseffekten og lønnsomheten betraktelig sammenlignet med manuell klargjøring.
Kun hos Miele
Skånetrommel med perforert trommelbakvegg

Perfekte vaskeresultater

Med den celleformede overflatestrukturen setter Mieles patenterte skånetrommel standarden for optimal skåning av tekstilene. Nå er den ytterligere forbedret: Nøyaktig plasserte åpninger i trommelens bakvegg tilfører og fjerner fuktighet fra vasken enda raskere. Dette fører til perfekte vaskeresultater med lav restfuktighet på svært kort tid.
3-dimensjonal ubalansekontroll

Sentrifugering på profesjonelt nivå

Den 3-dimensjonale ubalansekontrollen garanterer konstante restfuktighetsresultater. I tillegg reduserer den belastningen på dempesystemet og trommellageret – noe som gir vaskemaskinene enda lengre brukstid.
Høy sentrifugeeffekt

Intensiv avfukting for høy energieffektivitet

Takket være den eksepsjonelle kvaliteten på Mieles vaskemaskinerkan du sentrifugere med en svært høy g-faktor. Dermed reduseres tekstilenes restfuktighet til et minimum, og du sparer verdifull energi i den påfølgende tørkeprosessen.