Filosofi

Miele har siden starten i 1899 vært et uavhengig familieselskap, som tar et likeverdig ansvar for sine eiere, ansatte, kunder og omgivelser.

Selskapet konsentrerer seg om produksjon av hvitevarer til privat bruk samt profesjonelle produkter for vaskeri, oppvask, desinfeksjon og sterilisering («Miele Professional»). Den strategiske visjonen er å være verdens mest pålitelige og ettertraktede premium merkevare.

Miele tilbyr produkter som står for markedets fremste kvalitet.  De setter standarder når det gjelder levetid, driftssikkerhet, enkel betjening, elegant design, perfekt ytelse, minimal miljøbelastning og fremragende service. Dette er i samsvar med mottoet «Immerbesser» (alltid bedre), som grunnleggerne Carl Miele og Reinhard Zinkann skrev på de første maskinene, og som har preget Miele frem til i dag.

Selskapet konsentrerer seg kun om varemerket Miele og dettes posisjon som et ledende premium merke.  Miele står for langsiktig tenkning og handling, kontinuitet i verdier og mål, partnerskapsorienterte kunde- og forretningsrelasjoner samt en medarbeiderorientert firma- og ledelseskultur.

Miele – et godt valg

Immer besser» – tysk for «alltid bedre» – stod det på en av de første vaskemaskinene som Miele produserte like etter oppstarten i 1899. Siden da har disse to ordene med den doble meningen utviklet seg til en omfattende firmafilosofi. Flere generasjoners streben etter alltid å bli bedre selv, for dermed alltid å være bedre enn de andre, har gitt Miele en enestående posisjon i sin bransje i hele verden. Velger du Miele, gjør du et godt valg.

Kvalitet fra Miele

Kvalitet fra Miele Perfekte resultater i mer enn 120 år. Du kan stole på Miele. Som den eneste produsenten i bransjen tester vi maskinene våre i en driftstid som tilsvarer hele 20 års normal bruk. Miele-kunder over hele verden fortsetter å velge Miele, og anbefaler Miele til venner og bekjente. Vi lover deg at vi heller ikke vil gå på akkord med påliteligheten og levetiden til produktene våre.

Din partner for alle servicejobber

Når du kjøper et Miele produkt, velger du kvalitet. Skulle du likevel trenge hjelp, vil Mieles service-team hjelpe deg raskt, effektivt og pålitelig.