SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Maten kjøles ned for raskt

Etter oppvarming eller tilberedning med mikrobølge, blir maten for raskt avkjølt.

På grunn av mikrobølgenes egenskaper oppstår varmen først i ytterkantene av maten og overføres så innover mot midten. Når maten varmes opp med en høy mikrobølgeeffekt, kan den bli fort varm utenpå, men fortsatt ikke varm i kjernen. Under temperaturutjevningen etterpå blir maten varmere i kjernen og kaldere utenpå.

Velg en lavere mikrobølgeeffekt og lengre tid, spesielt for mat med ulik sammensetning, f.eks. en meny.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet