SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Maten for tynn/myk skorpe

Maten har for tynn og for myk skorpe.

Temperatur ble stilt inn for lavt.

Øk temperaturen rundt 10–20 °C.

Tilberedningstiden er for kort.

Øk tilberedningstiden.

Det er for mye fuktighet i ovnsrommet.

Slå på funksjonen Crisp-funksjon dersom tilgjengelig. Ved tilberedning av fuktig mat (for eksempel dypfryst pommes frites) må du følge anvisningene på forpakningen og snu maten ofte, for å redusere fuktigheten i ovnsrommet. Ved svært mye eller svært fuktig mat må du åpne døren to til tre ganger.

Du må ikke utløse noen dampstøt mot slutten av tilberedningsprosessen, slik at det kan dannes en tykkere skorpe.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet