SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Maten faller sammen under baking

Maten faller sammen under baking.

Maten faller sammen fordi temperaturen ble stilt inn for høyt. Det ytre laget (skorpen) dannes for raskt og det indre laget (deigen) dannes ikke raskt nok. Du merker dette på at baksten fremdeles er deigete på innsiden.

Reduser temperaturen med 15–20 °C og øk tilberedningstiden.

Kaken flyter over. Du merker dette på at baksten er ferdig stekt, men likevel har falt sammen i midten.

Ved tilberedning av røredeig må du redusere bakepulvermengden. Bruk maks. 1 pakke bakepulver per 500 g mel. Da hever det indre laget (deigen) ikke for mye og kan holdes tilbake av det ytre laget (skorpen).

Ved tilberedning av gjærdeig må du redusere hevetiden markant, slik at ikke deigen faller sammen ved steking.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet