Etter at tilberedningsprosessen er slutt, forblir kjøleviften innkoblet en stund, for at det ikke skal avsettes luftfuktighet i ovnsrommet, på betjeningspanelet eller på innbyggingsskapet.
temperaturstyrt:
Kjøleviften slås av ved en ovnsromtemperatur under ca. 70 °C.
For å stille inn temperaturstyrt velger du Innstillinger | Kjølevifte etterløp | temperaturstyrt | OK.
tidsstyrt:
Kjøleviften slås av etter ca. 25 minutter.
For å stille inn tidsstyrt velger du Innstillinger | Kjølevifte etterløp | tidsstyrt | OK.
Kondensvann kan skade innbyggingsskapet og benkeplaten, og det kan oppstå korrosjon i stekeovnen. Ved innstillingen tidsstyrt stiger luftfuktigheten når mat holdes varm i ovnsrommet. Luftfuktigheten fører til at det avsettes fuktighet på betjeningspanelet og på møbelfronten, og til dråpedannelse under benkeplaten. Ikke bruk innstillingen tidsstyrt for å holde maten varm i ovnsrommet.