SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Hvordan bruker jeg AirFry?

Hvordan bruker jeg AirFry?

Skånsom behandling av matvarer er bra for helsen.

Stek mat som kaker, pizza, pommes frites o.l. kun gyllengult og ikke mørkebrunt.

  • For matvarer som ikke drypper, f.eks. pommes frites:
    Bruk Gourmet steke- og AirFry-brett, perforert (dersom tilgjengelig). Den fine perforeringen på Gourmet steke- og AirFry-brettet sørger for at maten blir brunet og sprø på alle sider. Du kan imidlertid også bruke universalpannen.

  • Mat som drypper, f.eks. kyllinglår:
    Bruk rist eller grill- og stekebrett med universalpannen under (hvis tilgjengelig). Grill- og stekebrettet beskytter kjøttsaften som siver ut, fra å bli brent, slik at den kan brukes til f.eks. saus. Pensle risten eller grill- og stekebrettet med olje og legg på maten.

  • Mat i bakeformer:
    Sett maten i bakeformer midt på risten.

Du finner tilbehør til stekeovnen din i Mieles nettbutikk/området for tilbehør til «Stekeovner» eller hos forhandleren.

  • Ikke tin dypfryste matvarer.

  • Fordel maten som skal tilberedes, jevnt og om mulig i ett lag på det perforerte Gourmet steke- og AirFry-brettet eller på grill- og stekebrettet.

  • Sett ikke maten i et oppvarmet ovnsrom. Hvis maten ikke blir sprø nok, kan du forvarme ovnsrommet neste gang.

  • Stek kun i én høyde. Steking på flere høyder gjør at fuktigheten i ovnsrommet blir for høy, noe som gjør maten mindre sprø.

  • Vanligvis settes maten inn i rillehøyde 2. Hvis du ønsker med bruning ovenfra, kan du også sette maten høyere enn rillehøyde 2 neste gang.

  • Velg funksjonen AirFry , se artikkel «Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)».

  • Bekreft valget med OK.

  • Temperaturforslaget (190 °C) vises. Temperaturforslaget kan endres mellom 30–250 °C.
    Endre temperaturforslaget i henhold til informasjonen i oppskriften eller tilberedningstabellen til den aktuelle bruksanvisningen.
    Følg den enkelte produsentens anvisninger for dypfryste produkter/ferdigprodukter på forpakningen. Velg den laveste temperaturen av de anbefalte temperaturene på forpakningen.

  • Snu mat, slik som pommes frites, etter omtrent halvparten av tilberedningstiden. Still inn en tid på varseluret som påminnelse.

  • På slutten av tilberedningstiden kontrollerer du om maten er sprø og brun nok.

Ytterligere informasjon om dette finner du i bruksanvisningen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet