Hvordan bruker jeg AirFry?
Ikke tin dypfryste matvarer.
Fordel maten som skal tilberedes, jevnt og om mulig i ett lag på det perforerte Gourmet steke- og AirFry-brettet eller på grill- og stekebrettet.
Sett ikke maten i et oppvarmet ovnsrom. Hvis maten ikke blir sprø nok, kan du forvarme ovnsrommet neste gang.
Stek kun i én høyde. Steking på flere høyder gjør at fuktigheten i ovnsrommet blir for høy, noe som gjør maten mindre sprø.
Vanligvis settes maten inn i rillehøyde 2. Hvis du ønsker med bruning ovenfra, kan du også sette maten høyere enn rillehøyde 2 neste gang.
Velg funksjonen AirFry , se artikkel «Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)».
Bekreft valget med OK.
Temperaturforslaget (190 °C) vises. Temperaturforslaget kan endres mellom 30–250 °C.
Endre temperaturforslaget i henhold til informasjonen i oppskriften eller tilberedningstabellen til den aktuelle bruksanvisningen.
Følg den enkelte produsentens anvisninger for dypfryste produkter/ferdigprodukter på forpakningen. Velg den laveste temperaturen av de anbefalte temperaturene på forpakningen.Snu mat, slik som pommes frites, etter omtrent halvparten av tilberedningstiden. Still inn en tid på varseluret som påminnelse.
På slutten av tilberedningstiden kontrollerer du om maten er sprø og brun nok.
Ytterligere informasjon om dette finner du i bruksanvisningen.