Vedlikehold og tjenester

Vedlikehold og tjenester

Vårt mål er alltid å rette opp eventuelle feil så snart som mulig. Forebyggende vedlikehold kan sørge for at det ikke engang går så langt. Produktene i Miele Professional har svært lang levetid, men krever regelmessige kontroller på samme måte som bilen din. Vi tilbyr derfor et bredt spekter av tjenester.

Vedlikehold

Maksimal driftssikkerhet

Mieles serviceavdeling tilbyr jevnlig kontroll og vedlikehold av maskinene for å garantere maskimal driftssikkerhet.  Potensielle situasjoner kan dermed oppdages i forkant og forhindres. Dessuten kan driftsparameterne i maskinene optimaliseres kontinuerlig.

Lang levetid

Tro mot vår filosofi "Immer Besser" sikrer vi optimale kvalitets- og produksjonsstandarder av merkevaren "Made in Germany". Miele Professional påtar seg men ansvar enn noen annen produsent for påliteligheten til sine produkter. Med regelmessige kontroller utført av våre faglærte serviceteknikere sikrer vi at investeringsverdien opprettholdes.

Individuell levering

Allerede ved levering av maskinene støtter Miele deg med omfattende servicetjenester. Helt fra starten av tar vi hensyn til forholdene på installasjonsstedet og eventuell lokal lovgivning. Bare med optimal innstilling av maskinene etter individuelle behov og lokale forhold kan vi garantere perfekte resultater.

Tjenesteytelser

Sikkerhetskontroller

Den elektriske sikkerhetskontrollen er en viktig del av ethvert reparasjons-, vedlikeholds- og inspeksjonsarbeid for å garantere sikkerheten til maskinene. Mieles servicetekniker har med seg riktig kalibrerte måleinstrumenter for å utføre nøyaktige målinger.

Hvis du vil dokumentere hygieneytelsen til vaskeriteknologien, kan vi tilby den nye løsningen ProHygiene.

Les mer