Løsninger for Vaskeriteknologi

Profesjonell teknikk for profesjonelle krav

Teknologi på høyeste nivå

Med innovativ, robust teknologi og brukerspesifikke programmer for krav som overgår behovene til vanlige husholdninger, er de profesjonelle vaskerimaskinene fullt ut rustet for en industriell anvendelse. Materialer av høy kvalitet, forsterkede støtdempere og robust montering av trommelen sikrer enestående styrke og holdbarhet og et lavt støynivå. Svært korte programtider sørger for at tekstilene er raskt klare til bruk igjen. Vaskemaskiner og tørketromler fra Miele Professional er derfor førstevalget hvis du vasker mye og ofte og ønsker perfekt renhet selv ved vanskelige flekker.

Praktiske løsninger

Riktig valg for alle behov

Ulike krav til tekstilbehandling krever spesielle løsninger for å oppnå perfekte resultater hver eneste gang. Moderne betjeningskonsepter, individuelle programmer og innovativ maskinteknologi sparer tid og minimerer feil. Miele Professional tilbyr brukerspesifikke løsninger for blant annet hotellbransjen og gastronomi, sykehjem og sykehus, renholdstjenester, vaskerier, boligblokker og studentboliger. Alle vaskemaskiner, tørketromler og varmruller kan tilpasses perfekt til hverandre når det gjelder ytelse og kapasitet – for enestående resultater.

Exclusiv bei Miele

Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

Miele Professional har satt seg som mål å forenkle dine daglige gjøremål innen tekstilbehandling. Derfor har vi utviklet innovative og praktiske løsninger som f.eks. den patenterte Miele-skånetrommelen og tørkesystemet PerfectDry. Vår innovasjonsevne gjenspeiles også i mottoet vårt, som i over 100 år har stått for kvalitetsløftet tilknyttet merkevaren Miele: "Immer besser."

Exclusiv bei Miele

Optimal behandling

Utrolig skånsom behandling av tekstilene.

Fra høyfunksjonelle til eksklusive tekstiler: Klesvasken har alltid en høy materiell, emosjonell eller representativ betydning. Av denne grunnen er skånsom håndtering av klesvask svært viktig for Miele Professional. Mange av våre innovasjoner har som mål å ta godt vare på og bevare verdien på klærne dine. Det mest kjente eksempelet på dette er Mieles skånetrommel. Takket være denne patenterte konstruksjonen behandler våre vaskemaskiner og tørketromler materialet i tekstilene dine ekstra skånsomt.

Bærekraft i toppklassen

Effektivitet og lønnsomhet

Miele Professional tilbyr deg individuelt tilpassede løsninger, som utmerker seg med topp ytelse og enestående effektivitet. Med nyskapende programmer kan du ikke bare redusere vann- og strømforbruket, men bli mer økonomisk i bruk av vaskemidler. Avansert teknologi understreker de høye kravene som stilles når det gjelder effektiviteten til våre produkter, for eksempel varmepumpetørketromler med opptil 60 % lavere energibehov, eller mulighet for å koble maskinen direkte til varmtvannet.