Løsninger for Tilbehør & rengjøringsmidler for oppvaskmaskiner

Den perfekte helhetsløsningen for grovkjøkkenet

Tilbehør for optimale prosedyrer i grovkjøkken

Riktig tilbehør forenkler ditt daglige arbeid. Sokkelen sørger
f.eks. for ergonomisk riktig arbeidshøyde når du legger inn og tar ut tekstilene. Doseringssystemet sørger for perfekt dosering. Oppvasken settes trygt i kurver og innsatser for å gi bedre rengjøringsresultater og stødig plassering.
Mieles originaltilbehør er spesielt utviklet for Miele-maskiner for å gi best mulig resultater.

ProCare Shine

Oppvaskmiddel og glansemiddel i Miele-kvalitet

Slik utnytter du potensialet til din avanserte oppvaskmaskin fra Miele Professional maksimalt:
Vaske- og glansemidlene i serien ProCare Shine er utviklet spesielt for bruk i oppvaskmaskiner fra Miele og garanterer perfekt maskinkompatibilitet. Med sin nøye tilpassede formel legger de grunnlaget for profesjonell oppvask av servise. De overbeviser med sin energieffektivitet og begeistrer alle med sine strålende oppvaskresultater.

Lær mer om „ProCare Shine“

Profesjonell teknikk for profesjonelle krav

Teknologi på høyeste nivå

Nyskapende, robust bransjeteknologi og oppvaskspesifikke programmer som overgår behovene til en vanlig husholdning. Oppvaskmaskinene fra Miele Professional utviklet for profesjonell bruk. Kostnadseffektivt - mange tilkoblingsmuligheter og effektive varmeelementer gir korte programtider med optimale rengjøringsresultater. Doseringsmoduler garanterer effektiv bruk av rengjørings- og glansemidler, mens vannbehandlingssystemer optimaliserer vaskeresultatet.

Universelle bruksområder

Fleksible oppstillings- og innbyggingsmuligheter

Perfekt integrering i kjøkkeninnredninger: De profesjonelle friskvanns oppvaskmaskinene kan integreres problemfritt i kjøkkeninnredningen. Utvalget av tilbehør muliggjør tilpasning til enhver innbyggingssituasjon, samt ombygging av frittstående maskiner.

Hygiene på høyt nivå

Friskvanns oppvasksystem

Oppvaskmaskiner med friskvannsystem skifter ut vannet etter hver vaskefase. Tilslutt følger sluttskyllingen som er tilpasset temperaturen på oppvasken. Denne prosessen sikrer perfekte rengjøringsresultater og en svært høy hygienestandard, som i betydelig grad overstiger de vanlige kravene til profesjonelle oppvaskmaskiner. Mieles profesjonelle oppvaskmaskiner med friskvannsystem overbeviser med korte programtider og enestående lønnsomhet. Med opptil 40 vaskeomganger per dag arbeider friskvannssystemet like økonomisk som et tanksystem.

Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

I over 111 år har vårt motto, "Immer besser", drevet oss til å finne enestående løsninger for kundene våre. Den store innovasjonsevnen til den globale merkevaren Miele er nesten legendarisk når det gjelder praktiske produkter, som imponerer med optimal effektivitet og perfekte klargjøringsresultater. Ingeniørene hos Miele Professional investerer mye tid og energi i utvikling av innovative funksjoner som kan forenkle hverdagen din. I tillegg til perfekte rengjøringsresultater sørger f.eks. friskvannsystemet for en høy hygienestandard ved vask av to kunststoffkurver samtidig.