Tilbehør & prosesskjemikalier dental

Løsninger for Tilbehør & prosesskjemikalier dental

Perfekt avstemt

System4Dent – alt fra samme sted

System4Dent fra Miele Professional er et innovativt totalsystem for sikker og effektiv instrumentklargjøring på tannlegekontoret. Utviklet på bakgrunn av mange års erfaring og i samarbeid med eksperter i bransjen – System4Dent leverer en systemløsning som kan deles inn i fire trinn: Rengjøring/desinfeksjon/sterilisering, skreddersydde prosesskjemikalier, dokumentasjon og høyeste kvalitet ved service. På hvert av disse trinnene leverer Miele Professional effektive produkter, prosesskjemikalier og ytterligere komponenter samt omfattende tjenester. Ettersom alle komponentene kommer fra ett og samme sted, er de perfekt tilpasset hverandre. Resultatet er en utrolig jevn, materialskånsom og økonomisk klargjøring av tannlegeinstrumenter. Selv de administrative kostnadene er optimalisert. Som kompetent partner kan Miele kontaktes, uansett hva du lurer på, alt fra maskinteknologi til finansiering.

Effektiv prosesskjemi

Plettfrie resultater

I tillegg til maskinteknologien og klargjøringsprogrammet, er prosesskjemi en kritisk faktor ved rengjøring og desinfeksjon. De har en krevende oppgave: Smuss må fjernes effektivt og bakterier deaktiveres, mens instrumentene – f.eks. roterende instrumenter av høy verdi – bør behandles så skånsomt som mulig. Miele Professional tilbyr spesifikke, effektive rengjørings-, nøytraliserings- og skyllemidler til brukere på tannlegekontorer. Alle kjemikalier er perfekt tilpasset de ulike materialene og til vaskedekontaminatorene fra Miele Professional. Det er derfor ledende instrumentprodusenter anbefaler Miele Professional til klargjøringen.

Anbefalinger om klargjøring av OP-instrumenter

Perfekte rengjøringsresultater

Avhengig av instrumentet tilbyr Miele Professional et optimalt system av rengjøringsprogrammer og rengjøringsmidler som gir optimale rengjøringsresultater.

Lær mer om „Anbefalinger om klargjøring av OP-instrumenter“