Tilbehør & prosesskjemikalier laboratorieteknologi

Løsninger for Tilbehør & prosesskjemikalier laboratorieteknologi

Perfekt avstemt

System4Lab – alt fra samme sted

Med System4Lab tilbyr Miele Professional et omfattende system for effektiv og økonomisk klargjøring av laboratorieglass. System4Lab er utviklet på basis av vår lange erfaring og i samarbeid med eksperter i bransjen og dekker alle avgjørende faktorer for klargjøringen: effektive apparater, perfekt avstemte prosesskjemikalier, en helhetlig kundeservice, samt omfattende rådgivningstjenester fra interne eksperter innen laboratoriet. Tekonologi og know-how kommer fra samme sted, og er derfor perfekt avstemt til hverandre. Resultatet er en analytisk, jevn, materialskånsom og økonomisk klargjøring. Selv de administrative kostnadene er optimalisert, Miele kan kontaktes som kompetent partner, uansett hva du lurer på, alt fra apparatteknologi til planlegging og finansiering.

Perfekt avstemte prosesskjemikalier

Plettfrie resultater

Sammen med maskinteknikken og klargjøringsprogrammet spiller prosesskjemikalene en viktig rolle ved rengjøring og desinfeksjon. De har en krevende oppgave: I tillegg til å fjerne smuss og deaktivere bakterier på en effektiv måte, må utensilene, f.eks. kostbare laboratorieglass, vaskes så skånsomt som mulig. Miele Professional tilbyr effektive rengjørings-,nøytraliserings- og avspenningsmidler spesialtilpasset bruken på tannlegekontor og i laboratorier. Alle kjemikalier er perfekt tilpasset de ulike materialene og rengjørings- og desinfeksjonsautomatene fra Miele Professional. Dette er årsaken til at ledende instrument- og glassprodusenter anbefaler Miele Professional til klargjøringen.

Maksimal fleksibilitet

Utrolig anvendelig: Nye vogner, kurver, innsatser

Det store utvalget av tilbehør fra Miele Professional omfatter vogner, kurver, moduler og innsatser for nærmest alle typer instrumenter og laboratorieglass. Med innføringen av vaskedekontaminatorene i serien PG 85 er kurvsystemet blitt revidert og utformet på et nytt grunnlag. I tillegg til svært effektiv tilførsel av vann- og tørkeluft kjennetegnes de nye kurvene av den modulære utformingen. Dette tilbyr ikke bare brukeren flere plasseringsmuligheter, men også økt fleksibilitet. Med kun noen få kurver kan det dermed klargjøres en rekke ulike typer gjenstander optimalt, f.eks. innen laboratorieområdet. En annen fordel: Systemets modulære egenskap gjør at fremtidige utvidelser enkelt kan implementeres.