Sykehus

Løsninger for Sykehus

Hygiene på alle områder

Kraftig, sikker og effektiv

Miele Professional har hatt et tett samarbeid med leger, hygieneeksperter og instrumentprodusenter under utviklingen av klargjøringsløsninger for sykehus. Et viktig resultat av dette samarbeidet er systemløsningen for en instrumentsyklus uten svakheter. Med rengjørings- og desinfeksjonsautomatene, kabinettvaskemaskinene for containere og vogner, sterilisatorene og madrass-desinfektorene får du perfekte klargjøringsresultater og optimal energieffektivitet i sterilsentralen. For avdelingskjøkken tilbyr Miele Professional friskvannmaskiner med høye skylletemperaturer og et termisk desinfeksjonsprogram for rask og hygienisk rengjøring. Vaskemaskinene fra Miele Professional rengjør med desinfeksjonsprogrammer i henhold til RKI og VAH. På denne måten oppnår du optimal hygiene ved klargjøring av kontaminert og smittefarlig tøy på sykehus. De kraftige barrierevaskemaskinene med trommelvolum fra 160 til 320 l skiller effektivt mellom ren og uren side. De er i overensstemmelse med den tyske ulykkesforebyggende forskriften BGR 500*, noe som er viktig for foretak som legger vekt på hygienisk klargjøring av krevende tekstiltyper.

Lær mer om „Hygiene på alle områder“ Gjelder kun for Tyskland.

Referanser

Et kompetansesenter for humanmedisin

I pasientenes og vitenskapens tjeneste: AMC oppstod opprinnelig som en sammenslutning av to århundregamle universitetsklinikker, Binnengasthuis og Wilhelmina Gasthuis, med det medisinske fakultet ved universitetet i Amsterdam. På denne måten ble det dannet et avgjørende grunnlag for en vellykket kombinasjon av pasientpleie, økonomisk forskning og medisinsk utdannelse.

Lær mer om „Et kompetansesenter for humanmedisin“

Førsteklasses service med mennesket i fokus

AZ Jan Palfijn Gent kan se tilbake på en enestående historie som strekker seg nesten åtte hundre år bakover i tid. Sykehuset har sin opprinnelse i et hospital som ble stiftet i 1228 for å hjelpe nødlidende mennesker. Det er i dag et moderne senter for grunnleggende og spesialisert forsyning av medisinsk utstyr.

Lær mer om „Førsteklasses service med mennesket i fokus“

Moderne medisin og dyp overbevisning

"You Believe, We Care" er mottoet på Seoul St. Mary's Hospital. Medisin i verdensklassen forenes her med dyp respekt for livet. Resultatet er at pasientene får en omfattende pleie, som setter nye standarder i alle henseender.

Lær mer om „Moderne medisin og dyp overbevisning“