Restauranter

Løsninger for Restauranter

De perfekte maskinene for arbeidsdagen

Ekte glans

Plettfrie rengjøringsresultater bør være en selvfølge i serveringsbransjen. Oppvaskmaskiner og vaskemaskiner fra Miele Professional garanterer enestående resultater og lave kostnader. Raske og hygieniske.
Mieles profesjonelle tankoppvaskmaskiner jobber både raskt og lønnsomt, og er alltid klare til bruk. Korte programtider og enkel betjening garanterer høy gjennomgang av servise. Den perfekte løsningen for hotell- og restaurantbransjen, der grundige rengjøringsresultater ikke bør la vente på seg.
Rene duker og servietter er viktige varemerker for elegante restauranter. Optimal rengjøring og perfekt tekstilfinish er viktige forutsetninger for en innbydende velkomst på restauranter. Ulike maskinkapasiteter for alle behov garanterer optimal økonomi.

Lær mer om „De perfekte maskinene for arbeidsdagen“

Referanser

Komfortadresse i grønne hager

I Rackmers Hof inviterer de komfortable suitene nå til et avstressende og deilig opphold, uansett årstid. Du kan nyte et glass vin, de vakre frukthagene og roen i landsbyen fra din egen private terrasse. Den historiske eiendommen, som er renovert utvendig og utvidet med nye bygninger, tilbyr de beste forutsetningene for en uforglemmelig øyferie i hjertet av Föhr.

Lær mer om „Komfortadresse i grønne hager“

En fantastisk kulisse

En helt spesiell ferieverden: De omfattende tilbudene i Ebner's Waldhof gir deg en behagelig følelse av personlig oppmerksomhet og service. Det er nesten ikke grenser for fritidsmuligheter. Egen driving range, golfskole, badestranden, gressplenene og terrassen, for ikke å glemme spaet med helseterapi, velvære- og skjønnhetsbehandlinger.

Lær mer om „En fantastisk kulisse“

En legende ved Brandenburger Tor

Adlon tilbyr først og fremst kvalitet på utstyr og service. Den perfekte utformingen og innredningen av lokalene og utendørsområdene er også en selvfølge, på samme måte som den profesjonelle 24-timers romservicen og den private butleren, som står til rådighet etter ønske. Hotellets kulinariske verden byr på perfekt kokekunst, fra den utsøkte frokosten via de hjembakte konditorikakene til gourmetrettene i restauranten Lorenz Adlon.

Lær mer om „En legende ved Brandenburger Tor“