Løsninger for Medisinsk teknologi

Perfekt avstemt

Alt fra samme sted – System4Med 

System4DMed fra Miele Professional er et innovativt totalsystem for sikker og effektiv klargjøring av medisinske instrumenter. Utviklet på basis av mange års erfaring og i samarbeid med eksperter i bransjen, leverer System4Med en systemløsning som kan deles inn i fire trinn: Rengjøring/desinfeksjon/sterilisering, skreddersydde komponentløsninger og prosesskjemikaler, dokumentasjon og høyeste kvalitet for service. I hvert av disse trinnene tilbyr Miele Professional effektive produkter, prosesskjemikalier, dokumentasjonsløsninger og annet tilbehør, samt omfattende tjenester. Ettersom alle komponentene kommer fra ett og samme sted, er de perfekt tilpasset hverandre. Resultatet er en utrolig jevn, materialskånsom og økonomisk klargjøring av instrumenter. Og selv de administrative kostnadene er optimalisert, Miele kan kontaktes som kompetent partner, uansett hva du lurer på, alt fra maskinteknologi til finansiering.

Løsninger for praksiser

Rengj.-, desinfeksjonsautomater, autoklaver 

I over fem tiår har Miele Professional satt standarden for innovativ, effektiv og sikker maskinell instrumentbehandling på klinikker og i praksiser. Miele Professional rengjørings-, desinfeksjonsautomater og autoklaver muliggjør en sikker og sporbart vellykket rengjøring, desinfeksjon og sterilisering av det medisinske instrumentariumet. De er spesielt skånsomme mot materialene og oppfyller de høyeste kravene til et instrumentkretsløp uten problemer – og det innenfor alle medisinske områder med spesifikke programpakker rettet mot ulike målgrupper.

Utstyr som passer for din bruk

Perfekt tilpassede komponenter

For sikker og verdibevarende klargjøring av medisinsk utstyr tilbyr Miele Professional et allsidig komponentprogram med over- og underkurver, vogner samt innsatser for en rekke ulike typer instrumenter. I perfekt harmoni med produktene fra Miele Professional kan vi tilby individuelle løsninger for alle krav – fra klargjøring av anestesiinstrumenter og MIS-instrumenter til passende komponenter for oftalmologi og gynekologi. Når det gjelder bekkenspylere får du også kjøpt prosesskjemikalier som er optimalt tilpasset produktene våre.

Prosessforløp som kan spores når som helst

Intelligent dokumentasjonsprogramvare

Miele Professional tilbyr fleksible løsninger for dokumentasjon av instrumentbehandlingen. Dokumentasjon og protokollføring av klargjøringen, inkludert alle relevante parametere, utgjør et betydelig kvalitetstegn – og åpner ikke minst for en rekke muligheter for prosess- og kostnadsoptimering. For fullstendig prosessdokumentasjon av instrumentbehandlingen tilbyr Miele Professional nå en ekstra tidsbesparende Plug & Play-løsning via DataDiary-appen. Den mottar automatisk prosessdata, og gjør det mulig å opprette protokoller via appen på nettbrettet. I tillegg tilbyr Miele Professional ytterligere løsninger som ikke styres av en app.

En sterk partner

Typisk Miele – også når det gjelder service

Miele Professional er synonymt med enestående kvalitet – også når det gjelder service. Vi tilbyr service raskt til våre kunder. Har du en serviceavtale med oss, kan vi garantere service innen 24 timer. Miele tilbyr dessuten en rekke kontroller, som utføres ved ulike tidspunkter i løpet av maskinens levetid. Spesialskolerte teknikere foretar prosesskontroller i samsvar med gjeldende nasjonale lover, standarder og anbefalinger. Allerede ved første besøk blir omlag 90 % av alle servicetilfeller tatt hånd om, takket være reservedelene som følger med bilen. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad..

Lær mer om „En sterk partner“