Kosmetik, Wellness & Fitness

Løsninger for Kosmetik, Wellness & Fitness

Perfekt behandlet tøy som feel good-faktor:

Skjem bort gjestene dine med delikat frotté.

Enten det er badehåndklær eller mindre håndklær: Frotté må være mykt og lukte godt. Tekstiler har alltid hatt en høy materiell, emosjonell eller prestisjetung betydning. Derfor er skånsom behandling av tekstilene svært viktig hos Miele Professional. Mange av våre innovasjoner har som mål å gi tekstilene dine maksimal verdi. Det mest kjente eksempelet på dette er Mieles skånetrommel. Takket være den patenterte teknologien blir tekstilene behandlet spesielt skånsomt i våre vaskemaskiner og tørketromler.

Lær mer om „Perfekt behandlet tøy som feel good-faktor:“

Referanser

En legende ved Brandenburger Tor

Adlon tilbyr først og fremst kvalitet på utstyr og service. Den perfekte utformingen og innredningen av lokalene og utendørsområdene er også en selvfølge, på samme måte som den profesjonelle 24-timers romservicen og den private butleren, som står til rådighet etter ønske. Hotellets kulinariske verden byr på perfekt kokekunst, fra den utsøkte frokosten via de hjembakte konditorikakene til gourmetrettene i restauranten Lorenz Adlon.

Lær mer om „En legende ved Brandenburger Tor“

Nyt solen i Syden

Spa i mystisk atmosfære: For ikke så altfor lenge siden var mange av innbyggerne i Saint-Tropez overbevist om at det fantes spøkelser der. Etter at den siste eieren døde og miniatyrtoget, som fraktet gjestene gjennom den nærliggende furuskogen, hadde tatt sin siste tur, ble det tidligere luksuriøse lille slottet forvandlet til et ensomt sted på høyden over landsbyen.

Lær mer om „Nyt solen i Syden“

En fantastisk kulisse

En helt spesiell ferieverden: De omfattende tilbudene i Ebner's Waldhof gir deg en behagelig følelse av personlig oppmerksomhet og service. Det er nesten ikke grenser for fritidsmuligheter. Egen driving range, golfskole, badestranden, gressplenene og terrassen, for ikke å glemme spaet med helseterapi, velvære- og skjønnhetsbehandlinger.

Lær mer om „En fantastisk kulisse“