Hotels

Løsninger for Hotels

Det perfekte inntrykk

Alltid velpleid tekstiler og strålende servise

Enten det er vask, tørk eller rulling – optimal rengjøring og perfekt tekstilfinish er like viktige forutsetninger for en innbydende velkomst på hoteller som strålende servise og skinnende rene glass. Profesjonelle tjenester for fornøyde gjester: Hotellets velværeprogram starter med eksklusivt sengetøy og behagelig, myk frotté både på badene og i velværeområdene. Dette stiller høye krav til vask og behandling av tekstiler, og vi kan oppfylle disse kravene i vårt eget husvaskeri. Mieles oppvaskmaskiner garanterer skinnende rent servise for våre 3-retters menyer og skinnende blanke vinglass i baren. Ulike maskinkapasiteter for alle behov og optimalt tilpasset tilføring av rengjøringsmidler gjør maskinene utrolig økonomiske. Profesjonelle vaskerimaskiner og oppvaskmaskiner fra Miele kan tilpasses de ulike behovene til både store og små foretak, og er derfor den perfekte økonomiske løsningen for fremsynte hotelleiere.

Lær mer om „Det perfekte inntrykk“

Referanser

En legende ved Brandenburger Tor

Adlon tilbyr først og fremst kvalitet på utstyr og service. Den perfekte utformingen og innredningen av lokalene og utendørsområdene er også en selvfølge, på samme måte som den profesjonelle 24-timers romservicen og den private butleren, som står til rådighet etter ønske. Hotellets kulinariske verden byr på perfekt kokekunst, fra den utsøkte frokosten via de hjembakte konditorikakene til gourmetrettene i restauranten Lorenz Adlon.

Lær mer om „En legende ved Brandenburger Tor“

Nyt solen i Syden

Spa i mystisk atmosfære: For ikke så altfor lenge siden var mange av innbyggerne i Saint-Tropez overbevist om at det fantes spøkelser der. Etter at den siste eieren døde og miniatyrtoget, som fraktet gjestene gjennom den nærliggende furuskogen, hadde tatt sin siste tur, ble det tidligere luksuriøse lille slottet forvandlet til et ensomt sted på høyden over landsbyen.

Lær mer om „Nyt solen i Syden“

En fantastisk kulisse

En helt spesiell ferieverden: De omfattende tilbudene i Ebner's Waldhof gir deg en behagelig følelse av personlig oppmerksomhet og service. Det er nesten ikke grenser for fritidsmuligheter. Egen driving range, golfskole, badestranden, gressplenene og terrassen, for ikke å glemme spaet med helseterapi, velvære- og skjønnhetsbehandlinger.

Lær mer om „En fantastisk kulisse“