Brann- og redningstjenesten

Klar til bruk

Fordeler med eget vaskeri
Ønsker du å rengjøre verneklær og vernemasker raskt og effektivt?
Mieles løsning muliggjør kostnadseffektiv klargjøring direkte på stedet.

- På bare 2,5 timer kan du klargjøre opptil fem komplette vernedresser.
- Du er ikke avhengig av åpningstidene til et vaskeri.
- Spesialprogrammer som er spesialtilpasset verneutstyr fører til lengre levetid.
Profesjonell tørking og aktivering
Mieles tørketromler tilbyr en optimal, skånsom og sikker tørkeprosess, samt nødvendige parametere for «aktivering» av Impregnering, i den siste tørkingen av verneklærne. I tillegg til anvendelsesteknikk, viser de nye tørketromlene sine sterke sider når det gjelder lønnsomhet. 60 % av utblåsningsluften tilbakeføres (Air Recycling) til tørkesyklusen igjen, ved tørking i prinsippet om horisontal luftstrøm. Den elektroniske styringen muliggjør en nøyaktig tilpasning til ulike tekstiltyper for rask og fibertilpasset tørking av tekstilene. Det er viktig å velge riktig program ved tørking av verneklær. Avhengig av klærnes sammensetning tørkes først innsiden (ved ikke-adskilte systemer) til den når en forhåndsdefinert restfuktighet. Deretter vendes klærne og utsiden tørkes. I samme arbeidsomgang aktiveres også impregneringen.
Maskinell rengjøring av åndedrettsvern
Grundig og materialvennlig klargjøring av åndedrettsvern og lungeautomater i 2 vaskenivåeri rengjøringsautomat  PG 8063 Safety. Etter hvert programskritt blir prosessvannet byttet ut. På denne måten fjernes forurensninger sikkert , og risikoen for krysskontaminering reduseres effektivt (manuell forrengjøring kan være nødvendig avhengig av type forurensning). De 3 skylleprogrammene er optimalt tilpasset utensilene som skal vaskes, og kurvene gir mulighet for enkel og sikker plassering av alt materiell og demonterte komponenter.
Den ekstra tilkoblingen for demineralisert vann gir skylling uten gjenværende rester.
Klargjøring av anestesi-instrumenter
Den maskinelle rengjøringen og desinfeksjonen av anestesi-instrumenter gir det høyeste sikkerhetsnivået gjennom standard klargjøring med lav arbeidsbelastning og høy materialbeskyttelse. Da kan du brukevaskedekontaminator  PG 8592 med integrert viftetørking og en bredde på 60 cm . Vogn A 201 er spesialdesignet for plassering av anestesi-materiell og gir plass til 8 pusteslanger på opptil 1,5 m som lagres i et spiralformet stativ. I tillegg er maskinen utstyrt med 6 dyser for pusteballonger, samt 15 dyser for intubasjonsmateriell. I tillegg kan du rengjøre smådeler i en instrumentrist.. I kombinasjon med et spesielt anestesiprogram, tilbyr PG 8592 den optimale løsningen for rengjøring, desinfisering og tørking av anestesi-sett.
Tilbehør avhenger av modellene, se bildene for eksempler og forklaring