Enkel håndtering av verdifulle tekstiler

Vaske- og tørkeprogrammene til Mieles profesjonelle maskiner er nøyaktig tilpasset de ulike tekstiltypene i hestesporten. Disse vaskemaskinene for rengjøring av salunderlag og ulldekken er f.eks. utstyrt med spesialprogrammene "Dekken". Et ekstra impregneringsprogram kan også velges. Disse programmene kan tilpasses de ulike kravene på bruksstedet etter behov.
Tekstilbehandling i hestesporten
De skånsomme spesialprogrammene til vaskemaskiner og tørketromler fra Miele Professional er spesielt tilpasset tekstiltypene som brukes i ridesporten.

Vaskemaskinene for rengjøring av salunderlag og ulldekken kommer med spesialprogrammet "Dekken". Disse programmene kan tilpasses de ulike kravene på bruksstedet etter behov. Avhengig av tekstiltype kan du velge et program på 60 °C eller 30 °C. Forvasken består av to kalde vaskeomganger, og deretter følger en forvask ved 40 °C eller 30 °C.
Sentrifugehastigheten kan justeres i trinn på 100 fra 300 til den aktuelle maskinens maksimumshastighet. I tillegg har du muligheten til å stille hastigheten på 0 o/min.
Spesialprogrammer
Vi har også utviklet et spesielt skåneprogram for dekken med høyt ullinnhold. Et ekstra impregneringsprogram kan også velges. Under klargjøringen må du passe på at alle spenner er tilstrekkelig tildekket for å beskytte både dekkenet og maskinen.
Tilbehør avhenger av modellene, se bildene for eksempler og forklaring