Ekte glans

På leting etter matlagingsidyll: På restauranter kreves det maksimal konsentrasjon og optimale forhold. Her må alt gå raskt. Brukt servise og bestikk må ikke bare være skinnende rent, men det må også være tilgjengelig igjen på kortest mulig tid. Vaskeriteknologien til Miele arbeider raskt og effektivt. Maskinene er kraftige, utrolig økonomiske og svært brukervennlige. De rengjør både tøy og servise utrolig skånsomt. Dermed garanterer vi perfekte resultater og et godt førsteinntrykk for alle gjester.
La det skinne med Miele Professional
Imponer gjestene dine med fremragende gjestfrihet ved hjelp av PG 8058 BRILLIANT fra Miele Professional. Spesialisten på glass og bestikk får du nå i sett med systemer for delvis avsalting eller totalavsalting.
PG 8058 BRILLIANT garanterer ikke bare perfekt oppvask av glass og bestikk, uten behov for manuell etterpolering. Den egner seg også glimrende for oppvask av servise.
Med sine fleksible bruksmuligheter er maskinen også kjent under navnet "Allrounder".
Unikt friskvannsystem
Som ingen andre vaskesystemer garanterer Mieles friskvannsystem en konstant rengjøringskvalitet under hele driftstiden ved inntak av friskt rent vann etter hver enkelt programfase
Gjennomgående tankoppvaskmaskiner fra Miele
Perfekt vasket servise og bestikk med betydelig reduserte energikostnader: Det er mulig med de gjennomgående tankoppvaskmaskinene fra Miele Professional. Fire standard- og fire ekstra "Eco"-varianter er utstyrt med et nytt rengjørings- og filtersystem, og tilbyr ressurssparing over hele linjen, for eksempel ved varmegjenvinning. Økonomisk energiforbruk, korte programtider og optimale rengjøringsresultater hører sammen.
Vannklargjøring – for perfekte oppvaskresultater
Ved vask av glass og bestikk er vannets sammensetning avgjørende for vaskeresultatet. Kranvannet er hovedsakelig av god kvalitet, men den kjemiske sammensetningen er forskjellig.
Delvis avsalting og totalavsalting
Delvis avsalting
Delvis avsalting fjerner ingrediensene fra vannet som fører til kalsiumavsetninger. Ionutveksling reduserer saltinnholdet i vannet. Resultatet: Nærmest restefrie oppvaskresultater.
Tilbehør avhenger av modellene, se bildene for eksempler og forklaring