Alltid velpleid tekstiler og strålende servise

Som profesjonell møter du hver dag nye utfordringer. Både når det gjelder økonomiske beslutninger og i mer praktiske situasjoner hvor du skal gi gjestene dine en innbydende velkomst. Da er kompromissløs renhet og hygiene avgjørende. For å oppfylle disse kravene er det viktig at alle prosessene for klargjøring av glass og servise både på kjøkkenet og i baren kjører problemfritt. Dette gjelder selvfølgelig også alle prosessene for tekstilbehandling. Miele Professional har opparbeidet seg et enestående renommé innen oppvask og tekstilbehandling.
Skinn med Miele Professional
Imponer gjestene dine med fremragende gjestfrihet med PG 8058 BRILLIANT fra Miele Professional. Spesialisten på glass og bestikk får du nå i sett med systemer for delvis avsalting eller totalavsalting.
PG 8058 BRILLIANT garanterer ikke bare perfekt oppvask av glass og bestikk, uten behov for manuell etterpolering, den egner seg også glimrende for oppvask av servise.
Med sine fleksible bruksmuligheter er maskinen også kjent under navnet «Allrounder».
Unikt friskvannsystem
Som ingen andre vaskesystemer garanterer Mieles friskvannsystem en konstant høy rengjøringskvalitet gjennom hele driftstiden ved inntak av friskt vann etter hver enkelt programfase.

Gjennomgående hetteoppvaskmaskiner, fra Miele
Perfekt vasket servise og bestikk til vesentlig reduserte energikostnader: Dette er mulig med de nye tankoppvaskmaskinene fra Miele Professional. Fire standard og fire ekstra «Eco»-varianter er utstyrt med et nytt rengjørings- og filtreringssystem og tilbyr skånsom ressursbruk over hele linjen – for eksempel med varmegjenvinning. Økonomisk energiforbruk, korte programtider og gode rengjøringsresultater hører sammen.

De fire «Eco»-versjonene i serien «PG 8172» er utstyrt med en dampkondensator. Dette kan spare opptil 20 prosent ekstra strømkostnader. Med de potensielle besparelsene kan «Eco»-utstyret nedbetales innen 3 år. Eco-variantene sørger også for at det ikke slippes så mye varm luft ut i rommet, slik at inneklimaet blir betydelig bedre.
Vannbehandling – for perfekte oppvaskresultater
Spesielt ved vask av glass og bestikk, er vannets sammensetning avgjørende for vaskeresultatet. Kranvannet er i utgangspunktet av god kvalitet, men den kjemiske sammensetningen er forskjellig.

De harde stoffene som finnes i vannet, slik som kalsium- og magnesiumsalter, etterlater stygge striper og kalk på glass og bestikk. For optimale resultater anbefales det derfor en delvis eller full demineralisering av vannet.

Resultatet er strålende glass og flekkfritt bestikk – uten behov for etterpolering!
Delvis og totalavsalting
Delvis avsalting:
Delvis avsalting fjerner ingrediensene fra vannet som fører til kalkavleiringer. Ioneveksling reduserer saltinnholdet i vannet. Resultatet: Nærmest restefrie oppvaskresultater.

Totalavsalting:
Ved totalavsalting fjernes alle salter og mineraler fra vannet. Vannets saltinnhold er nesten «null». Glass og bestikk vaskes uten at det etterlates rester. Polering i etterkant er ikke lenger nødvendig.
Tilbehør avhenger av modellene, se bildene for eksempler og forklaring