Professional luftrensingsteknikk

StartsideProdukterLuftrensingsteknikk

Maksimal filtrering, minimal støy

Takket være Miele AirControl kan vi bo og arbeide i rene og sunne omgivelser. Våre mest effektive luftrensere sørger for maksimal beskyttelse mot virus, bakterier, sopp og andre svevepartikler, for de filtrerer luften i et 5-trinns filtersystem som inkluderer det ultraeffektive filteret HEPA H14. De er enkle i bruk, stillegående og pålitelige, og tilbyr 100 % komfort for bruk på det profesjonelle området.

Produktnyheter

Miele Professional står for innovasjon. Ta en titt på våre aktuelle produktnyheter nå og finn en passende løsning for dine behov.

Hvorfor velge luftrensingsteknikk fra Miele Professional?

Best effekt 

Kun ren luft

Med luftrensere fra Miele Professional får du et komplett system for maksimalt ren luft. Miele produkter i moderne design gir et bredt bruksområde, enten det er i skoler, barnehager, på kontorer, på hoteller- eller serveringssteder, legekontorer eller på aldershjem.
En sterk partner 

Typisk Miele – også service

Miele Professional setter nye standarder, også når det gjelder service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad.
Finansielle tjenester 

Skreddersydde tilbud 

Med produkter og tilbehør fra Miele Professional skaper du profitt helt fra starten – også når du planlegger investeringen din. Service- og rådgivningstjenestene fra Miele omfatter ved behov også attraktive finanstjenester.
Know-how for perfekte resultater 

Innovasjoner på høyeste nivå

I over 120 år har Miele Professional utviklet rengjøringssystemer av høy kvalitet for ulike bruksområder. Takket være udiskutable kvalitetskrav har vi ikke bare etablert oss som verdensledende tilbyder i løpet av denne perioden.
Bærekraft i toppklassen 

Utmerket effektivitet og lønnsomhet 

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional.