Luftrensere

Enkle, støysvake og pålitelige: Profesjonelle luftrensere sørger for ren luft og maksimal sikkerhet.

Mer om luftrensere

Best effekt 

Kun ren luft

Med luftrensere fra Miele Professional får du et komplett system for maksimalt ren luft. Miele produkter i moderne design gir et bredt bruksområde, enten det er i skoler, barnehager, på kontorer, på hoteller- eller serveringssteder, legekontorer eller på aldershjem.

Best effekt 

Med luftrensere fra Miele Professional får du et komplett system for maksimalt ren luft. Miele produkter i moderne design gir et bredt bruksområde, enten det er i skoler, barnehager, på kontorer, på hoteller- eller serveringssteder, legekontorer eller på aldershjem. For best resultat ved effektiv luftrensing har vi utviklet vår luftrenser i samarbeid med eksperter på området og på bakgrunn av gjeldende anbefalinger.
En sterk partner 

Typisk Miele – også service

Miele Professional setter nye standarder, også når det gjelder service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad.

En sterk partner 

Miele Professional setter nye standarder, også når det gjelder service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad. Et landsdekkende nett av serviceteknikere garanterer service på stedet. Allerede ved første besøk kan omlag 90 % av alle servicetilfeller tas hånd om, takket være det medbragte materialet. Manglende reservedeler bestilles som regel over natten. Ulike serviceavtaler med behovstilpassede vedlikeholds- og reparasjonsalternativer forebygger feil og øker produktenes varige verdi.  
Finansielle tjenester 

Skreddersydde tilbud 

Med produkter og tilbehør fra Miele Professional skaper du profitt helt fra starten – også når du planlegger investeringen din. Service- og rådgivningstjenestene fra Miele omfatter ved behov også attraktive finanstjenester.

Finansielle tjenester 

Med produkter og tilbehør fra Miele Professional skaper du profitt helt fra starten – også når du planlegger investeringen din. Service- og rådgivningstjenestene fra Miele omfatter ved behov også attraktive finansieringstjenester. Enten det gjelder finansiering eller leasing: Med våre skreddersydde og fleksible finansieringsløsninger kan du også snart profittere på kvaliteten fra Miele.
Know-how for perfekte resultater 

Innovasjoner på høyeste nivå

I over 120 år har Miele Professional utviklet rengjøringssystemer av høy kvalitet for ulike bruksområder. Takket være udiskutable kvalitetskrav har vi ikke bare etablert oss som verdensledende tilbyder i løpet av denne perioden.

Know-how for perfekte resultater 

I over 120 år har Miele Professional utviklet rengjøringssystemer av høy kvalitet for ulike bruksområder. Takket være udiskutable kvalitetskrav har vi ikke bare etablert oss som verdensledende tilbyder i løpet av denne perioden. Vårt fremragende omdømme er også basert på vår uvanlige innovasjonskraft. Ingeniørene hos Miele Professional vil fortsette å bruke tid og energi på forbedringer og nyskapninger som vil være til nytte for brukerne innen luftrensningsteknologi.
Bærekraft i toppklassen 

Utmerket effektivitet og lønnsomhet 

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional.

Bærekraft i toppklassen 

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Avansert teknologi og den høye kvaliteten på materialene som benyttes understreker det høye kravet til våre produkters effektivitet.