PFD 101 - Ytelse

Vis produktet
Brilliant GlassCare

Skånsom rengjøring av ømfintlige glass

Perfect GlassCare sørger for at glass vaskes skånsomt. Et finprogram rengjør ved kun 45 °C. Vinglassene holdes sikkert på plass i FlexCare-glassholderen med silikonpolster. På slutten av programmet åpnes døren på oppvaskmaskinen automatisk ved hjelp av den patenterte AutoOpen-tørkingen. Glassene blir tørre uten at man må polere dem for hånd – og pleies optimalt med våre spesialtilpassede rengjøringsprodukter med glassbeskyttelsesformel.
Korte programtider

Rask oppvask

Med sine korte programtider er oppvaskmaskinene i serien ProfiLine de raskeste innbyggingsmaskinene fra Miele. Når det gjelder utstyr, er de på ingen måte dårligere enn innbyggingsmaskinene i vanlige husholdninger.
AutoOpen-ekstra tørking

For tørt servise i en håndvending

Selv utfordrende oppvask, slik som plastservise, kan tørke til du skal rydde ut av den. Med den automatiske døråpningen på slutten av oppvaskprogrammet starter tørkeprosessen av seg selv, uten at du trenger å foreta deg noe.
Bruk i profesjonelle virksomheter

Profesjonelle oppvaskmaskiner for mye oppvask

Oppvaskmaskiner i serien ProfiLine er den perfekte løsningen for de som har mye oppvask. De vasker raskt og grundig store servisemengder som samles opp under pauser, møter og arrangementer. De kan også være svært nyttige i private husholdninger som har mye oppvask.