PW 6080 Vario XL [EL LP 3 AC 230V 50Hz] - Highlights

Vis produktet
Individuell brukerveiledning

Brukervennlig

Med fleksible betjeningskonsepter kan Profitronic L Vario-styringen skreddersys til individuelle kundebehov innen profesjonell tekstilbehandling – både ved vask og tørk.
Kun hos Miele
Patentert adapter for flytende rengjøring*

Optimal dosering

Opptil 6 doseringspumper kan brukes for å få en praktisk og økonomisk vaskemiddeldosering. Når vaskemiddelbeholderen er tom, vises straks en melding i displayet på vaskemaskinen. Det tilføres direkte i vaskemiddelbeholderen via en patentert doseringsmodul . De ulike vaskemidlene tilføres via separate doseringskanaler.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Sikker desinfeksjon

Maksimum hygienesikkerhet

Sikker desinfeksjonsytelse er en forutsetning for klargjøring av tekstiler fra sykehus, samt bo- og omsorgssentre. Spesialprogrammer for termisk og kjemotermisk desinfeksjon, bl.a. i henhold til listen fra Robert Koch-instituttet i Berlin, danner grunnlaget for den nødvendige hygienesikkerheten. Hygienesertifikatet finner du under «Nedlastninger».*Modellavhengig 
Kun hos Miele
Skånetrommel

Skånsom tøypleie med enestående cellestruktur

Gjennom den celleformede overflatestrukturen dannes det en fin vannfilm mellom trommelveggen og tekstilene. Tekstilene glir på denne filmen og skånes dermed optimalt:- Tekstilene vaskes betydelig mer skånsomt- De holder fasongen bedre og har en lengre levetid takket være den skånsomme behandlingen
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
Elektronisk ubalansesensor

Sentrifugering på profesjonelt nivå

Vaskemaskinens høye sentrifugekapasitet forkorter vasketiden og danner grunnlag for en påfølgende rask tørking. Her sikrer den elektroniske ubalansekontrollen optimale restfuktighetsverdier på slutten av hver sentrifugering. I tillegg reduserer den belastningen på dempesystemet og trommellageret – noe som gir vaskemaskinene enda lengre levetid.