PW 6080 Vario XL [EL LP 3 AC 230V 50Hz] - Betjeningskomfort

Vis produktet
Programmerbar styring, vaskemaskin

Mer fleksibilitet

En stor fordel med den programmerbare styringen er at programmene kan tilpasses hver enkelt bruk. Du kan stille inn og lagre individuelle programmer. Vaskeparameterne i eksisterende programmer kan også tilpasses. På denne måten kan du enkelt oppfylle alle kravene til tekstilbehandling.
Individuell brukerveiledning

Brukervennlig

Med fleksible betjeningskonsepter kan Profitronic L Vario-styringen skreddersys til individuelle kundebehov innen profesjonell tekstilbehandling – både ved vask og tørk.
Brukergrensesnitt på flere språk

Enkelt og forståelig

I en liste kan brukeren velge ønsket språk, slik at det ikke oppstår misforståelser. Alle henvisninger i displayet vises på dette språket, for å garantere sikker betjening.
Startforvalg opptil 24 t

Tekstilbehandling etter tidsplan

Med startforvalg kan du programmere start av programmet opptil 24 timer i forveien. Det kan være svært praktisk hvis du ønsker at programmet f.eks. skal være ferdig ved starten på en ny arbeidsdag.
Kun hos Miele
Patentert adapter for flytende rengjøring*

Optimal dosering

Opptil 6 doseringspumper kan brukes for å få en praktisk og økonomisk vaskemiddeldosering. Når vaskemiddelbeholderen er tom, vises straks en melding i displayet på vaskemaskinen. Det tilføres direkte i vaskemiddelbeholderen via en patentert doseringsmodul . De ulike vaskemidlene tilføres via separate doseringskanaler.