Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over våre ledige stillinger.

Servicekontranktansvarlig

Miele Professional
Miele professional

Har du erfaring innen salg og anbudsprosesser og drømmer om å jobbe med en sterk merkevare?

 

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr en spennende og selvstendig jobb i et solid selskap, som er kjent for kvalitet og for å være i forkant med teknologien. Du får opplæring og støtte fra et sterkt faglig team. Vi har gode CRM- og salgs/rapporteringsverktøy, samt gode støttefunksjoner i service business support (SBS). Vi tilbyr gode muligheter til både faglig og personlig utvikling, entusiastisk og inspirerende arbeidsmiljø, fleksibilitet, frihet under ansvar og mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag. Stillingen byr på spennende og varierte arbeidsoppgaver, i et hyggelig arbeidsmiljø med kolleger som er opptatt av å hjelpe og støtte hverandre. 

 

Hva går jobben ut på?
Som servicekontraktsansvarlig vil din viktigste oppgave være å følge opp salg gjennom leads fra teknikere og selgere og booke møter. Samt kartlegge kundenes behov. I tillegg til å kalkulere og utforme anbud og tilbud på serviceavtaler. Du vil utvikle og planlegge optimal årlig gjennomgang av servicekontrakter. Du trives ute i kundemøter og motiveres av en hektisk hverdag. Arbeidet er variert hvor deler av oppgavene er på Nesbru og ute i felt der du henter inspirasjon og deler kunnskap med resten av teamet vårt. Hovedkontor er på Nesbruveien 71, 1378 Nesbru.

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

  • Tilbuds- og anbudsskriving
  • Oppnå budsjetterte salgs- og omsetningsmål for servicekontrakter
  • Sikre riktig utførelse av eksisterende servicekontrakter
  • Salg gjennom leads fra teknikere og selgere, samt anbud og oppsøkende salg/kundemøter
  • Kalkulering og utforming av tilbud
  • Engasjert i sales PRO teamet for å samarbeide og optimalisere gode løsninger i Miele PRO
  • Utvikle servicekontrakter, tilbud og markedsmateriell for relevant markedssegment
  • Planlegge, iverksette og vedlikehold av kontrakter, samt oppdatering av masterdata priser
  • Implementere nødvendige prosesser i Professional Sales, Service Business Support (SBS) and Field Service for å sikre optimalisering av kontrakter
  • Følge opp fakturering av kontrakter og målrettet arbeid for oppnåelse av budsjetter
  • Sikre korrekt rapportering til kunder og dokumentasjon av kontraktsarbeid


Hvem er du? 
Du bor på Østlandet, har førerkort og egen bil. Vi ser gjerne at du har lederegenskaper og et ønske om å utvikle deg og ta på deg ansvar. Vi ser etter deg som er resultatorientert og ikke gir deg før målene er nådd. Du er overbevist om at salg og kundebehandling handler om å være en god rådgiver og sparringspartner. Du er sterk på kommunikasjon og nettverksbygging og evner å møte forskjellig typer mennesker med troverdighet.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ønskelig med utdanning fra Høyskole/Universitet innen salg, markedsføring, økonomisk varehandel eller lignende
  • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Minimum 1 års erfaring fra salg eller salgsledelse
  • Erfaring med anbudsprosesser er en fordel, men ikke et krav
  • Grunnleggende god IT-kompetanse
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk 

Vi ønsker oss mye og forstår at du kanskje ikke kan krysse av på alle punktene, men likevel ønsker å søke, da du trigges av muligheten til å få være med på en reise med dette spennende selskapet. 

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke!

 Alle søkere vil få svar og blir kontaktet fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Senior Advisor i Randstad: Beate Hæhre Jørgensen på 400 21 492 eller beate.jorgensen@randstad.no

Om arbeidsgiveren
Miele er en tysk kvalitetsleverandør av hvitevarer til privat bruk samt profesjonelle produkter for vaskeri, oppvask, desinfeksjon og sterilisering. Selskapets motto har helt siden starten i 1899 vært 'Immer Besser'. Selskapet er verdens største familieforetak i sin bransje og er etablert i 45 land. Konsernet har 17.000 ansatte og omsetter for ca. 3,3 milliarder Euro. Miele AS i Norge har 130 ansatte og en årsomsetning på ca. NOK 750 millioner .

Område

Servicekontraktansvarlig - Professional

Stilling/tittel

Servicekontraktsansvarlig - Miele Professional

Kvalifikasjon

Minimum 1 års erfaring fra salg eller salgsledelse. Utdanning inne salg, markedsføring, økonomisk varehandel eller lignende

Start

Snarest