Tilbake

Vilt på menyen

 
Hjortestek vilt på menyen

Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen blir det helt vilt med vilt på menyen. 
Kokken tilbereder maten. Du oppmuntres til å spørre og prøve produktene.

Med oss på laget har vi mesterkokken Geir Magnus Svae, som er konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi. Svae Regnes som en av Norges fremste fagpersoner i kokkefaget. Han har vært manager for juniorkokkelandslaget siden 2009, med sølv i OL i Erfurt 2012. For det norske kokkelandslaget vant han sølv i 2010, og ble kåret til årets kjøkkensjef i Norge i 2011.

Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir anledning til å stille spørsmål til kokken og Miele’s eksperter. 

Dette er inkludert

3-retters måltid, vin og mineralvann

Tidspunkt
Pris pr. person

kr. 990,-

Generelle betingelser

Ved påmelding, godtar jeg de generelle betingelsene.

Betingelser