Miele kombidampovn

Til damping, steking, baking, SousVide -og glede!

Ved kjøp av en Miele kombidampovn XL/XXL får du i en begrenset kampanjeperiode et eksklusivt Premium-tilbehørssett med på kjøpet.

View products

Produktfordeler

Combination Cooking

Kombidamp: For perfekte steke- og bakeresultater.

Kombidamp gir deg den optimale kombinasjonen av fuktighet og tørr varme. Perfekt til nesten alle retter - fra nybakt brød til en saftig stek. Velg mellom dampkoking og andre oppvarmingsfunksjoner. Du kan også justere både temperatur (40°C to 225°C) og fuktighet (0% to 100%) helt individuelt. Den individuelle programmeringen kan dessuten justeres opp til 6 ganger. Miele gir deg maksimal fleksibilitet for å oppnå de beste steke- og bakeresultatene. 

MultiSteam cooking technology

MultiSteam-teknologi: Frigir matens intense, naturlige aromaer.

Med MultiSteam kan matens naturlige smakstoffer og farger komme til sin fulle rett, samtidig som vitaminer bevares og oksidering forhindres. Med den kraftige dampgeneratoren og 6 dampinntak tilberedes maten jevnt og hurtig. Rettene smaker ikke bare bedre, de er også sunnere.

Food Probe

Steketermometer: For full kontroll.

Tilbered kjøtt, fisk og fjærkre individuelt og nøyaktig. Med steketermometeret kan du stille inn ønsket kjernetemperatur og dermed alltid oppnå perfekt resultat. Displayet informerer deg om resterende tilberedningstid, så du slipper å overvåke tilberedningen. Enklere blir det ikke. 

Produkter

Premium-tilbehørssett

Premium-tilbehørssett

Ved kjøp av en Miele kombidampovn XL/XXL får du i en begrenset kampanjeperiode et eksklusivt Premium-tilbehørssett. 

Miele Gourmetpanne:

Mieles Gourmetpanne av håndstøpt aluminium leveres med et førsteklasses non-stick belegg, som gjør det enkelt å rengjøre og forhindrer fastbrente matrester. Dette gir deg muligheten til å tilberede alle dine favorittretter, enten det er kjøtt eller vegetar. Gourmetpannen kan settes rett i ovnsrillene eller på Mieles originale FlexiClip-uttrekksskinner.  

FlexiClip-uttrekksskinner:

Miele FlexiClip-uttrekksskinner som kan trekkes helt ut, leveres med PerfectClean og er enkle å montere direkte på ovnsrillene. Slik oppnår du full fleksibilitet på alle rillehøyder, og varme retter kan enkelt tas ut uten bekymring for brannskader. 

Perforert stekebrett:

Dette stekebrettet er ideelt til baking med fuktighet. Med den perforerte strukturen blir baksten sprø og perfekt - enten det er brød, pizza eller pai. Takket være PerfectClean-overflaten er stekebrettet også svært enkelt å rengjøre.

Betingelser

Verdikupongen for gratis premium-tilbehørssett leveres med din Miele kombidampovn. (DGC XL / XXL)

Detaljer: 

  • Dette tilbudet gjelder ved kjøp av en Miele kombidampovn DGC XL /XXL
  • Verdikupongen kan løses inn i Mieles nettbutikk.
  • Kan ikke betales kontant. 
  • Kun én verdikupong pr. bestilling.
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Videresalg er ikke tillatt.
  • Kampanjen gjelder i perioden 1. januar 2018 - 31. desember 2018
  • Verdikupongen kan løses inn frem til 31. desember 2019. 

     

Utvalgte modeller: 

Premium-tilbehørssettet leveres kun med utvalgte produkter. En oversikt over disse modellene finnes under fanen "produkter".