Kan vi friste deg?

Oppskrifter

Pasta,Pizza og alt italiensk

Geir Magnus Svae gir oss noen fantastiske oppskrifter og fremgangsmåte. Bare sjekk ut.

Saken er biff,Trond Mois biff

Her viser Trond oss hvordan tilberede en saftig biff med tilbehør.

Forberedelser gir grill gull

Forberedelser til perfekt hamburger

Til Thailand med Miele

Thai-mat handler om fire ting. Surt, salt, søtt og sterkt. For sarte ganer kan thaimat være en real eksplosjon i munnen.

Prosessen: indisk mat

Indisk mat er en populært blant norske ganer. Hovedsakelig som restaurantmat eller take-away, men det er faktisk ikke vanskelig å lage deilig indisk mat hjemme.

Hvor mye er en dæsj og hva er en skvis?

Milliliter, desiliter og gram er både nyttige og fine mål når man skal bake og koke, men noen ganger må man bare ty til en dæsj og en skvis. Men hva betyr det egentlig?

Norges nasjonalrett og høstens favoritt blant mange

Fårikål i dampovn

Har du dampovn kan du faktisk tilberede fårikålen i ovnen istedet for å koke den i kjele. Og potetene like så. Enkelt hva?

Oppskrift på kalveskank med urte- og sitrongremolata

Ossobuco i krydret kaffesaus

Ossobuco er et høydepunkt innen Milanos kokekunst. Denne tradisjonelle retten med kalveskank får en moderne vri med uvanlig kaffesmak.

Nyt en saftig og smaksrik rett

Helgrillet kylling med BBQ-saus

Fordelen med å dampe kyllingen først er at den blir mye saftigere, og enda viktigere – like saftig overalt. Server gjerne kyllingen med litt grillet mais og en god salat.

Dampet laks og asparges med gressløksaus

Tilbered fisken i dampovn. Dersom du har gjester og vil ha perfekt fisk er dette det beste! Da kan gjestene bare komme, du kan ta deg tid til å sitte litt ved bordet.

Oppskrift på gratinert sjøkreps

Gratinert sjøkreps med parmesantoast

Deilig sjøkreps smaker fantastisk med finhakket mango og tomat og kan enkelt grilles i oven om ikke sommeren byr på det beste uteværet.

Nok til 1 døende... eller for 4 personer som forrett

Kamskjell "To Die For"

Det er sausen som gjør hele forskjellen. Og for kamskjellene er det viktig med rett temperatur.