Mieles Matstudio

Kulinariske gleder

Matkulturens verden

Glimt fra den kulinariske verdenen med et par klikk: Kjøkkenets ABC, trender innen kjøkken, bar og vinkjeller – og ikke minst «Miele og Mois matstudio» med både oppskrifter og videoer med fremgangsmåten.
La deg inspirere til å få mer ut av dine Mieleprodukter på kjøkkenet.

Kulinariske trender

Kulinariske trender

Å spise og drikke forener – mennesker, nasjoner og generasjoner. Her tilbyr vi deg noe nytt, informativt og underholdende om temaene spise og drikke, lage mat og nyte.

Nysgjerrig på kulinariske trender?
Bli inspirert av Miele's oppskrifter Adobe Stock

La deg inspirere

Hvordan lage en Ratatouille, hva var pizzaens opprinnelse, hva inneholder en god vinaigrette, krydderbruk til gravlaks osv. Dette er bare noen få av de mange inspirasjoner vi ønsker dele med deg.

Her er flere inspirasjoner i matveien...
Sesongens viner og drinker Adobe Stock

Noe i glasset

Hva er egentlig en brunello? Hva utmerker en portugisisk Vinho verde? Hva slags cocktail egner seg som aperitiff? Vi forklarer deg det!

Hva er i glasset? ...
Matlaging, kjøkkenets ABC

Kjøkkenets ABC

Det er gøy å lage mat! Fremfor alt når teknikken virker, og produktene er av førsteklasses kvalitet. Her får du vite hva som gjøre matlaging både enklere og bedre.

Vi gir noen tips...
Kokebøker fra Miele

Kokebøker

Med oppskrifter fra Miele-kokebøkene og -rådgiverne som er spesielt innrettet for Miele-apparatene, blir verdens mest sanselige hobby til den reneste fornøyelsen!

Les mer...
Miele & Mois oppskrifter

Oppskrifter fra Miele og Moi

Lyst å bli inspirert? Her finner du noen av de gode oppskriftene og videoen hvor Trond Moi tryller frem et herlig måltid, eller hva med en enkel focaccia.

Sjekk ut matoppskriftene...
Miele Center arrangementer

Arrangementer

På ulike arrangementer kan du la deg inspirere og informere, bruke produktene aktivt og lære av våre dyktige kokker og produktspesialister.

Les mer
Miele kontakt

Kontakt

Har du spørsmål om dine Miele-produkter eller har behov for hjelp før du gjennomfører et kjøp - ta kontakt med våre rådgivere på kundeservice.

Kontaktinformasjon