Miele Black Edition

Miele Black Edition: Ekte kaffeglede


Tilbered smakfulle og perfekte kaffespesialer med Miele eksklusive kaffe. Kaffeglede for deg selv og dine gjester.

Kjøp nå

Miele kaffe

Miele kaffe

Nyt kaffen med alle sanser

For en perfekt kaffeglede har vi introdusert fire Miele kaffevarianter, Miele Black Edition: Én for alle, Café Crema, Espresso og Decaf. Dette betyr at du alltid kan tilberede dine kaffespesialer med optimale kaffebønner.

Resultatet er typisk Miele: Ganske enkelt unikt!

Den perfekte blandingen

Sammensetningen av forskjellige typer bønner, deres kvalitet og riktig blandingsforhold er grunnlaget for en eksklusiv smak av kaffe. Fire utsøkte sorter bønner ble valgt for de eksklusive kaffeblandingene fra Miele Black Edition. 

Bare modne bærene høstes og sorteres for hånd. Resultatet blir en harmonisk og fyldig aromatisk kaffe, som skaper fantastiske smaksopplevelser. 
Alle våre kaffetyper er Fairtrade og Bio-sertifisert*, og kan bestilles i Mieles nettbutikk.

18 måneders friskhets garanti

Den gode smaken er svært avhengig av lagringforholdene for kaffen. For å bevare den fulle aromaen fra Mieles Black Edition pakkes kaffen i aromatette 250-gram poser laget av kompositt materiale med aluminiumsfolie. En aromaventil gjør det mulig for gasser å slippe ut slik at kaffeposen forhindres fra å blåse opp. For en optimal kaffeopplevelse anbefaler våre kaffebrennere at kaffen konsumeres innen 18 måneder, da aromaventil også
kan slippe ut noe aroma ved lengre lagring. Men selvfølgelig kan også kaffen brukes etter oppgitte tidsramme. 

Fairtrade: Fair trade garanti

For oss er rettferdighet selvsagt. Og av den grunn er alle Miele Black Edition kaffeblandinger også sertifisert som Fairtrade produkt.
Som en pioner blant Fairtrade produkter gir kaffe et verdifullt bidrag til å forbedre leve- og arbeidsvilkårene for kaffedyrkere og deres familier i underutviklede land. Ved kjøp av Fairtrade produkter bidrar det også til beskyttelse av miljøet. Vår Miele-vår kan spores tilbake og er 100 % fra Fairtrade kaffe-kooperativer.

Nyt kaffe som er Bio-sertifiserisert*

Et hvert selskap som produserer eller distribuerer økologisk dyrkede produkter, må være sertifisert i henhold til EU-regler for økologisk landbruk for å  kunne markedsføre produkter innen EU. Denne sertifiseringen dekker hele den økologiske produksjonskjeden - inkludert dyrking, prosessering, transport, lager og handel. I henhold til disse kravene er ikke bare vår partner, Vollmer private brenneri, økologisk sertifisert - men Miele har også for første gang blitt Bio-sertifisert** som lageragent og forhandler av økologisk kaffe.

* i samsvar med DE-ÖKO-001
** Miele cert. no. DE-NW-001-25390-BD

Kaffetyper

Mieles Black Edition with - velg mellom fire kaffeblandinger

Mieles kaffeblend - en ren nytelse ...

La den perfekte smak av kaffe skape et herlig øyeblikk av glede for deg. Mieles utvalgte kaffebønner i Black Edition-serien gjør det mulig. Kaffeblandingene inneholder håndplukkede Sør-Amerikanske Arabica og Robusta bønner som er spesielt tilpasset våre kaffemaskiner.  All vår kaffeblandinger er Fairtrade og kan bestilles i Mieles nettbutikk.

Miele Black Edition One for All

Fyldig og aromatisk: Er smaken av Miele Black Edition One for All. Brenningen av denne kaffen overrasker og med en subtil fruktig nyanse som gir en helt spesiell smaksopplevelse. Bønneblandingen "One for All" av 100 % Arabica er svært allsidig takket være sin balanserte aroma: Passer ideelt til en deilig Café Crema eller Espresso samt til alle kaffespesialiteter med melk.

Til One for All

Miele Black Edition Café Crema

Lett og balansert: En utmerket crema er basen en god Café Crema, som gir det perfekte resultat når aromaen når sitt høydepunkt. Med sin lette og balanserte smak gir vår Café Crema-blanding deg en sikker og perfekt kaffeglede, etterfulgt av en blomstret fruktighet noe som gir denne kaffedrikken den ekstra gode følelsen av noe spesielt. Miele Black Edition Café Crema er laget av 100 % Arabica bønner.

Til Café Crema

Miele Black Edition Espresso

For en klassisk kaffe - Miele Black Edition Espresso. Blandingen er intens i sin smak og har en krydret, sjokoladeaktig nyanse - noe som gir deg en utsøkt aromatisk espresso. Perfekt som en avslutning på et deilig måltid. En førsteklasses blanding som inneholder Robusta og Arabica bønner av høy kvalitet.

Til Espresso

Miele Black Edition Decaf

Med Miele Black Edition Decaf kan du nyte alle kaffespesialiteter helt koffeinfrie – med en høy kvalitet. Kaffeblandingen blir omhyggelig behandlet og koffeinfri takket være en spesiell biologisk prosess – den intense aromaen opprettholdes 100 % for å kunne gi en uforenelig kaffeglede. Blandingen inneholder Arabica bønner av høyeste kvalitet. Og som all våre andre kaffeblandinger er Miele Black Edition Decaf også økologisk sertifisert og merket Faretrade.

Til Decaf

Brenningsprosess

Fremgangsmåten for gode kaffesmak

Vår partner: Vollmer brenneri

Mieles samarbeidspartner, det private kaffebrenneriet Vollmer har som Miele en lange tradisjon og sterke verdier for sine produkter. Vollmer ble grunnlagt i 1936 som en kolonialvarebutikk med et tilstøtende brenneri som kan se tilbake på mer enn 80 års erfaring med brenning og sammensetninger av ekstraordinære kaffeblandinger. I likhet med Miele legger Vollmer stor vekt på høy kvalitet, og er Fairtrade-sertifisert og har vært bio-sertifisert siden 1996.

Den riktige brenningsprosessen er avgjørende

Den unike aromaen og smaken fra hver bønne, karakteristisk for denne typen kaffe, er resultatet av brenningsmetode og de kjemiske reaksjoner som oppstår. Under den fettfrie og tørre brenningsprosessen blir opptil 800 aromatiske stoffer i kaffebønnene revitalisert.

Brennetiden påvirker både fuktighet og surhet i bønnene. Jo mørkere brenning, jo mindre surhet, og mer bitre stoffer og sødme frigjøres. Temperaturen og varigheten av brenningen bestemmer derfor aromaen og smaken av bønnene. Dette gjør at samme type bønne kan smake forskjellig på grunn av brennemetoden. Siden bare smaksstoffer som allerede finnes i de rå bønnene kan frigjøres under brenneprosessen, må hver brennemetode være perfekt tilpasset den respektive bønneblandingen. Først da kan hele smakspaletten til en bønne utvikle og utfolde seg.

Når væsken i bønnene fordamper under brenneprosessen reduseres vanninnholdet fra 12 % til 5 % og vekten reduseres. Men det tilsier ikke at kaffebønner kryper, tvert imot. Dens størrelse fordobles under brenningsprosessen, da det fordampede vannet øker det indre trykket i bønnene.

I løpet av brenneprosessen av Mieles Black Edition blir de rå kaffebønnene helt opp i en forvarmet beholder. Dette gjør at bønnene tørkes og varmes opp. De blir deretter brent, og de første aromaer fra bønnen utvikles fra ca 150°C. På slutten av brenneprosessen har kaffen oppnådd minst 180°C før den avkjøles.

Maskiner og tilbehør

Maskiner og tilbehør

Miele kaffemaskiner: En god fornøyelse

For alle de som elsker perfekte kaffespesialer tilbyr Miele en rekke førsteklasses kaffemaskiner. Enten du er en ambisiøs hobbybarista, en tilhenger av melkeskum eller du foretrekker en eksklusiv kaffespesial, da kan du endelig nyte din favorittdrikke ikke bare på kafé, men også hjemme hos deg selv.

Når som helst og enkelt– med Miele
 

Finn din kaffemaskin

Tilbehør og rengjøring for varig fornøyelse

Kaffemaskinen er bare en av de mange forutsetningene for perfekt tilberedning av din foretrukne kaffespesial. Foruten om den rette type kaffe er matchende tilbehør som melkeskummer av god kvalitet – Cappuccinatore – også veldig viktig.

Regelmessig og korrekt rengjøring av din Miele maskin er også veldig relevant. Vi gjør dette så enkelt som mulig for deg: for eksempel med et automatisk renseprogram eller den lett flyttbare bryggeenheten. Ved å behandle og vedlikeholde apparatet på riktig måte, sikrer du at Miele-apparatet fungerer perfekt over lang tid: for langvarig og deilig kaffe.

 

Finn produkttilbehørTilbehør for innbygging

Innstillinger

Rette innstillinger på kaffemaskinen

Med Miele kan du tilberede alle sorter kaffespesialer

For å tilberede en perfekt kaffedrikken etter ditt ønske med en Miele kaffemaskin slik at du kan nyte dens fulle aroma, trenger du litt fingerferdighet og gleden av å eksperimentere. Ved å prøve deg litt frem kan du enkelt velge den rette innstillingen som passer din kaffetype perfekt.

For å oppnå det beste resultat er de følgende innstillingene viktig: porsjonens størrelse, mengde av malt kaffe, bryggetemperatur, førbrygging og kvernes innstilling. 

Hvordan du gjør disse innstillingene enkelt er forklart i bruksanvisningen til din maskin.

Det handler om innstillingene

Italienske baristaer mestrer kunsten å brygge kaffe bortimot perfekt. Deres hemmelighet er den forsiktighet og nøyaktighet de fremviser ved tilberedelsen av kaffe, samt at kaffekvernen passer kaffemaskinen perfekt ihht. den gode kvalitet på kaffen som brukes. Kvernen justeres derfor hver morgen med bakgrunn i værforholdene (spesielt ved høy fuktighet) for å oppnå perfekt kvalitet. Det brygges mange prøver espresso for å sikre at den rette innstillingen er valg for den perfekte crema kan serveres.

For å kunne garantere at du som eier av en Miele helautomatisk kaffemaskin oppnår det perfekte resultat uten større vanskeligheter har vi forhåndsinnstilt våre Miele kaffemaskiner til det optimale for bruken av vår kaffe, Black Edition:

Når som helst og enkelt - med Miele.

Black Edition - CAFÉ CREMA

Mengde kaffe: 4 posisjon fra venstre
Bryggetemperatur: Lav
Førbrygging: Kort
Inststilling kvern: 4 posisjon fra venstre

For espresso, cappuccino og latte macchiato

Mengde kaffedrikke: 30 ml
Mengde kaffe: 3 posisjon fra venstre
Bryggetemperatur: Medium
Førbrygging: Lang
Innstilling kvern: 4 posisjon fra venstre

 

For kaffe:

Mengde kaffedrikke: 140 ml
Mengde kaffe: 4 posisjon fra venstre
Bryggetemperatur: Lav
Førbrygging: Av
Innstilling kvern: 4 posisjon fra venstre

Black Edition - ESPRESSO

Mengde kaffe: 3 posisjon fra venstre
Bryggetemperatr: Medium
Førbrenning: Lang
Innstilling kvern: 4 posisjon fra venstre

Black Edition - ONE FOR ALL

For espresso

Mengde kaffe: 3 posisjon fra venstre
Bryggetemperatur: Medium
Førbrenning: Lang
Innstilling kvern: 4 posisjon fra venstre

For kaffe:

Mengde kaffe: 4 posisjon fra venstre
Brygge temperatur: Lav
Førbrenning: Av
Innstilling kvern: 4 posisjon fra venstre

Black Edition - DECAF

For espresso

Mengde kaffe: 3 posisjon fra venstre
Bryggetemperatur: Medium
Førbrenning: Lang
Innstilling kvern: 4 posisjon fra venstre

For kaffe:

Amount of coffee: 4 posisjon fra venstre
Brewing temperature: Lav
Pre-brewing: Av
Grinder setting 4 posisjon fra venstre