Kulinariske trender

Å spise og drikke forener – mennesker, nasjoner og generasjoner. Å spise og drikke er kultur og kommunikasjon, fascinasjon mellom tradisjon og det moderne. Under stikkordet à la carte tilbyr vi deg noe nytt, informativt og underholdene om temaene spise og drikke, lage mat og nyte.

Tunedin - stock.adobe.com

Hva er nytt?

Hva skjer på gourmetscenen? Hva er kulinarisk populært i metropolene for tiden? For mange internasjonale toppkokker blir matvarenes regionale opprinnelse stadig viktigere. Stjernerestauranter oppdager vegetarianerne. Edle og dyre gourmetølsorter erobrer markedet. I de siste årene har det dukket opp mange nye ginmerker som skiller seg tydelig fra de tradisjonelle. Det er kun fire eksempler på «kulinariske trender» som vi har oppdaget og beskriver nærmere. Vi holder på ballen!

Les mer
Curioso Photography - stock.adobe.com

Spise- og drikkehistorier

Hvor kan man spise godt og autentisk i Singapore? Hvordan baker man en fisk med saltpanering? Hva serverer man en deilig kveld for to? Hva er det spesielle ved portugisisk Vinho verde? Hvordan ble Yellow-musikeren Dieter Meier en biovindyrker? Dette er kun noen av de spennende spørsmålene vi svarer på i våre spise- og drikkehistorier.

Les mer