Kokebøker

Neppe noe annet sted finner familien så ofte sammen som ved spisebordet. Et hyggelig og festlig samvær blant venner og bekjente blir nesten alltid kronet med noe godt å spise. Der menneskene gleder seg over å være sammen, får matlagingen en sentral betydning. Enten du ønsker deilig stek, søte og salte bakevarer eller kalorifattige og nydelige dampretter, med oppskrifter fra Mieles kokebøker og veiledninger, vil den mest sanselige hobbyen i verden bli en ren fornøyelse.

Råd og tips: I Mieles kokebøker finner du nyttige anbefalinger om ulike temaer.

Culinart

KlimaPluss og automatikkprogrammer

I denne kokeboken har vi lagt ned all vår erfaring, lidenskap og eksperimenteringsglede i å kreere oppskrifter som både er enkle å lykkes med og fantasifulle. Med dette ønsker vi å gi dere mange "kulinariske" impulser og fremfor alt en god fornøyelse med baking og steking!

Last ned

Dampkoking

Tilbered og nyt mat med Miele

Med denne boken lærer du hvor enkelt du kan lage mat med smak
av uforfalsket natur. Kjøpet av en Miele dampkoker er så å si alltid starten på et flott vennskap, som byr på nytelse, velvære og mange nye, lidenskapelige matopplevelser. Sunt eller lekkert? - ja takk, begge deler! Nyte livet eller leve sunt? Ville det ikke være fantastisk hvis man ikke måtte velge? Med Miele dampkoker er dette fullt mulig! Fordi maten ikke ligger i vann under dampkokingen, blir den ikke bløt eller vassen, og viktige vitaminer og mineraler bevares nesten fullstendig. Grønnsaker som er dampet i en dampkoker fra Miele inneholder derfor inntil dobbelt så mye C-vitaminer som råvarer som er kokt på tradisjonelt vis.
Vi ønsker deg en god fornøyelse.

Last ned

Sunne babymenyer

Med Miele dampkoker

Heftet inneholder informasjon om spedbarnsernæring og kosthold fra melk til fast føde, samt mange oppskrifter på grøt oppskrifter som kan tilberedes med dampovn.
I de første barneårene er et balansert kosthold særdeles viktig. kostholdet er balansert, når det inneholder alle nødvendige næringstoffer i anbefalt mengde. Fordi barn, pga. energibehovet. trenger mange næringssfoffer, må matvarene ha en høy næringsstofftetthet. Det betyr at maten skal inneholde rikelig med vitaminer og mineralstofer i forhold til sitt energiinnhold. Dette gjelder først og fremst grønnsaker, frukt, poteter, kornprodukter, melk og melkeprodukter samt kjøtt og fisk. I Miele dampkokere tilberedes maten svært skånsomt, og bevarer enda flere vitaminer og mineralstoffer enn matvarer som er kokt på vanlig måte.

Last ned

Kombidampkoking

Med Miele kombidampkoker

Miele kombidampkoker koker alt til perfeksjon ved å kombinere damp med funksjoner som varmluft pluss, overvarme, undervarme og grill: Deilige ferske brød med en perfekt stekt skorpe, al dente grønnskaker med alle sine naturlige smaker, fantastisk saftig fisk som smelter i munnen, mørt kjøtt med en brunet skorpe, mange andre retter og fristende puddinger.

Last ned