Kjøkkenpraksis

Det er gøy å lage mat! Fremfor alt når teknikken virker, og produktene er av førsteklasses kvalitet. Under denne overskriften finner du alt som gjør matlagingen lettere og mer smakfull: utførlig varekunnskap og en nyttig urte-ABC, praktiske ernæringstips, internasjonale kjøkkenklassikere og råd om den spesielle ernæringen til spedbarn og småbarn.

Urte-ABC

Urter gir rettene først og fremst den rette piffen

Man kan ikke ta bort urter i kjøkkenet når mat tilberedes. Enten du dyrker urter selv eller kjøper dem hos grønnsakshandleren – de smaker best friske og setter spissen på alle retter!
Få flere råd og tips her!
Vi ønsker deg lykke til både med surfingen og matlagingen!

Til urte-ABC
Christian Jung/Adobe Stock

Ernæringstips

Er hvitt mel virkelig usunt? Hva kan bitterstoffer gjøre godt for figuren? Hvorfor er ballaststoffer viktige for kroppen vår? Hva gjør jeg når barnet mitt sier «Det liker jeg ikke» under måltidene ? Og hvorfor spiser trette mennesker mer enn uthvilte? Ernæringstipsene fra våre eksperter viser hvor enkel sunn mat er, og at det ikke behøver å gå ut over nyetelsen.

Til ernæringstipsene
teen00000 - stock.adobe.com

Varekunnskap

Hva skiller søtpoteter fra andre poteter? Hvorfor må man koke grønne bønner? Hva kan man bruke papaya til? Hva er forskjellen mellom akkar, blekksprut og kalamaris? Hvorfor er marokkansk arganolje så spesielt kostbar? I varekunnskapen vår går vi grundigere inn på matvarene, forklarer hvor de kommer fra og hvordan man tilbereder dem – med praktiske eksempler.

Til varekunnskap
Adobe Stock

Spedbarn og småbarn

Tilberedning av sunne menyer til spedbarn og småbarn med Mieles dampkoker

Det er svært viktig med bevegelse, kjærlighet og balansert ernæring de første leverårene for endelig å kunne bli stor og oppdage verden. Selvsagt skal barnemat være lekker, variert og sunn.

Les mer