Tilbake

Indisk på grillen

 
Indisk på grillen

Tandoori retter er en spesialitet fra delstaten Punjab. Sammen med nan er det mest kjente rettene fra det indiske gourmet kjøkkenet. Hemmeligheten ligger i sammensetningen i marinaden og bruken av krydderne.

Gjennom dette kurset vil du lage tandoori. Her vil det være mulig å boltre seg med smaker i alle styrker. Og du er selvfølgelig med og lager det herlige festbrød nan og raita. Basmati ris og chutney serveres som naturlig følge til et perfekt indisk måltid. Avslutningsvis får du servert et autentisk måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.

Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det indiske kjøkken.

Etter dette kurset kan du lage de lekreste retter fra det indiske kjøkken og imponere alle i omgangskretsen. Du blir overrasket over enkelt det er.

Dette er inkludert

Mat, vin og mineralvann

Tidspunkt
Pris pr. person

Kr. 990,-

Generelle betingelser

Ved påmelding, godtar jeg de generelle betingelsene.

Betingelser