Gourmetkurs

Utvid dine kokkekunnskaper med nye tilberedningsmetoder og oppdag flere sider ved det kulinariske mangfoldet.  Få smakfulle forslag og gode tips fra erfarne kokker.

Påskelam gourmet

Denne gangen er det lam på menyen. I løpet av kvelden vil du lære å tilberede 3 ulike retter av lam i Miele’s produkter (dampovn, kombidampovn og stekeovn med KlimaPluss).

Les mer
Julemat med Miele og Moi

Julemat gourmet

Denne gangen er det julemat på menyen. På menyen finner vi  juleretter som ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. I løpet av kvelden vil du lære hvordan julemat tilberedes i Miele’s produkter (dampkoker, kombidampkoker og stekeovn med KlimaPluss)

Les mer
Vilt på menyen

Vilt på menyen

Miele’s matstudio ønsker å invitere til kokkekurs i bruk av kombidampkoker og stekeovn med klimapluss. Denne gangen blir det helt vilt med vilt på menyen.

Les mer