Produktkommunikasjon

SuperVision: Kontroller alt sentralt – på kjøkkenet

I det store displayet på kjøkkenproduktene vil du se statusen og resttiden til de andre Miele-produktene samt enkelte råd og tips. Dermed kan du f.eks. se resttiden til vaskeprogrammet i stekeovnsdisplayet. Med SuperVision kan du planlegge og styre husholdningen både effektivt og behagelig, uten å måtte ty til smarttelefonen eller nettbrettet.

Intelligent forbindelse

Dine smartprodukter fra Miele tenker selv! For de kommuniserer intelligent med hverandre. Slik blir en produktstart iverksatt eller effekttrinn regulert – og det helt uten at du må foreta deg noe. Manuelle handlinger eller betjening blir dermed automatisert. Tilkoblingen skjer via produktinnstillingene eller Miele-appen. Slik kan du overlate arbeidet til produktene og få en mer fleksibel hverdag.

Ventilatoren reagerer automatisk på platetoppens innstillinger.

Konsentrer deg om matlagingen: Med Con@ctivity 3.0 gjør ventilatoren automatisk det riktige. Så snart platetoppen slås på eller av, reagerer ventilatoren automatisk. Sugeeffekten tilpasses automatisk, avhengig av det du gjør på platetoppen – og sørger for et behagelig inneklima. Ventilatoren og platetoppen kommuniserer med hverandre via WiFi. Med Con@ctivity 3.0 integrerer du ventilatoren og platetoppen i Miele@home.

Wash2Dry: Smart tilkoblet tørketrommel og vaskemaskin

Maksimal betjeningskomfort: Med den nye nettverksfunksjonen Wash2Dry sender vaskemaskinen dataene til tørketrommelen etter vask. Tørketrommelen bruker automatisk riktig program til tøyet. Du må bare legge tøyet i tørketrommelen, slå den på og velge Wash2Dry. Så blir klærne dine alltid optimalt tørket – enten det er skjorter eller olabukser. For å kunne bruke funksjonen må produktene være registrert i WiFi-nettverket ditt.