Miele tilbyr fri frakt, montering og installering

Privatkunder som handler tilbehør og reservedeler i vår nettbutikk for over kr 500,- får varene sendt fraktfritt. Sjekk tilbudet for montering og installering av hvitevarer kjøpt til ordninær pris.
Fri frakt gjelder ikke for våre hvitevare på salg.

Benytt deg av mulighet - levering, montering og installering inkludert i prisen

Premium-Service

Handler du et produkt hos oss får du levering, montering og installering inkludert i prisen

Når du handler et produkt (hvitevarer til ordinær pris) hos Miele får du varen fritt levert, samt montering og installering med på kjøpet. Alt dette inkludert i prisen. Men for at vi skal kunne gjøre montering og installering er det viktig at du har gjort noen forberedelser, men dette avhenger jo litt av hvilke produkter vi skal levere. Det er viktig at du leser og forstår hva dette innebærer.

Hva innebærer levering og montering?
Vi installerer og monterer kun på eksisterende anlegg. Gjør oppmerksom på at Miele ikke foretar noen form for elektrisk- eller rørleggerarbeid i forbindelse med installasjon. 
Det vil si at du som kunde må selv sjekke at følgende punkter stemmer overens med der hvor produktet skal installeres/monteres:  

  • Lufting
  • Vanninntak
  • Avløpsrør
  • Strømtilkobling
  • Innbygningsmål

Vi har ca. 1,5 meter lengde på våre strømledninger og vanntilkoblinger. Det er derfor viktig at tilkoblinger ikke er lengre unna enn dette. Vi kan selvsagt forlenge, men da blir dette en ekstra kostnad og leveringstiden blir noe lengre.

For mer informasjon rundt levering og montering ta kontakt med vårt kundesenter. 

Telefon: 67 17 31 00
mail: info@miele.no