Et perfekt produkt for enhver smak

Induksjon
Rask og energieffektiv: Ved matlaging med induksjon, dannes varmen direkte i kjelebunnen, og kjelens størrelse registreres automatisk. Det er praktisk talt ikke snakk om noe energitap. Området ved siden av kokesonene holder seg relativt kaldt, noe som gjør matlaging med induksjon svært trygt. Det er ikke bare fleksibiliteten som er unik, men også hastigheten til PowerFlex-kokesonene. Induksjon har allerede etablert seg blant profesjonelle kokker med alle sine fordeler.
Gass
Gass er en primærenergi. Med det menes en energiform som kommer direkte fra naturen og som ikke trenger å gjennomgå flere omdannelsesprosesser før bruk. Derfor er matlaging med gass spesielt miljøvennlig.
Induksjonswok
Profesjonell klasse: Mieles wokpanne er en perfekt kombinasjon av form og funksjon, som ligger som støpt i en grop. Varmen fordeles optimalt, og resultatet blir perfekt. Det intelligente systemet ControlInduc® forhindrer at olje og fett blir overopphetet. Mieles induksjonswok tilbyr også spesielle praktiske funksjoner, f.eks. boosterteknologi.
Teppanyaki
Moderne japansk mattradisjon: Teppan gir kulinariske opplevelser i det moderne kjøkkenet. Maten tilberedes direkte på den varme stålplaten. Mieles induksjonsoppvarmede Teppanyaki har to separate varmesoner: Dermed kan du tilberede eller holde flere matvarer varme samtidig, selv med ulik temperatur.
Benkeventilator
Nå er det mulig å lage mat uten at det begynner å lukte eller ose, takket være Mieles nye benkeventilator. Den sentrale plasseringen mellom to SmartLine-elementer sørger for at dampen suges opp akkurat der den oppstår. Den nye benkeventilatoren kan også brukes ved siden av gasselementer. Dekselet brukes da som magnetisk flammebeskyttelse.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler