Du har valget!

SmartSelect
Effekttrinn og tider velges utrolig raskt og intuitivt med denne betjeningen. Hver kokesone har en gul bakgrunnsbelyst tallrekke. Slik får du god lesbarhet fra alle vinkler. Timertidene er enda enklere å justere med separat valg av varselur og sikkerhetsutkobling, samt et tresifret display.
Metallbryter
Metallbrytere av høy kvalitet står i kontrast til det elegante designet til Gass-SmartLine-elementene. De understreker den profesjonelle karakteren og gjør betjeningen komfortabel.
Fleksible innbyggingsmuligheter
Miele SmartLine-elementer fascinerer med sitt spesielle design og komfort. Til tross for den selvstendige funksjonaliteten til hvert enkelt produkt, er alle modellene utført som om de var støpt i samme form. Sammen utgjør de en homogen kombinasjon. Enten det er innfelt eller ovenpåliggende montering – design står sentralt i alle kjøkken!
Kan kombineres med klassisk platetopp
Gjennom harmonisering av produktenes dybde og styringen SmartSelect er det nå mulig å kombinere SmartLine-elementer med en 60 cm bred klassisk induksjonstopp. Dette gir uendelige kombinasjonsmuligheter og en helt ny fleksibilitet.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler