Forsiktig tilberedning for deilig smak

For enestående smaksopplevelser 
For enda mer smak – med Sous-vide-metoden får du det beste ut av maten. En stor fordel er at maten blir jevnt tilberedt for å kunne oppnå en bestemt kjernetemperatur. Så unngår du at kanten blir stekt for mye. Ettersom aromaen ikke kan reagere med oksygen, bevarer maten all smaken, i tillegg til vitaminer og næringsstoffer. Andre fordeler: Redusert kvalitet blir tydelig redusert sammenlignet med vanlige metoder, ettersom fuktigheten blir værende i matvarene. Vakuumer maten før sous-vide sammen med en marinade eller krydder – for ekstra intenstive smaksopplevelser. Og det kan alltid reproduseres. 
Mer delikat får du det ikke 
Mørt og fullt av aroma – oksekjøtt, svinekjøtt eller fugl blir tilberedt saktere og ved konstante lave temperaturer med sous-vide. Så blir kjøttet utrolig saftig og kjempemørt. Samtidig beroliger kjøttcellene seg uten at kjøttsaften kommer ut. I tillegg er det ikke mulig å brenne maten. Men du liker den brente smaken? Ikke noe problem: Bare stek kjøttet før eller etter vakuumering. så er det perfekt både på innsiden og utsiden. 
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler