Bevar den gode smaken

Ren nytelse og naturlig smak 
 Matvarene smaker best når de er ferske. Men hvem har tid til å kjøpe ferske matvarer for matlaging hver eneste dag? Og hva gjør man hvis det blir noe til overs? Med Miele vakuumeringsskuff kan forlenge holdbarheten på maten. Ved å trekke ut luft og oksygen bevares kvaliteten enda lenger enn ved vanlig lagring, f.eks. i plastbeholderen eller løst i kjøleskapet – enten det er kjøtt, grønnsaker eller frukt. I tillegg er det veldig lett å porsjonere eller fryse ned mat.
Praktisk hjelpemiddel på kjøkkenet 
Den nye vakuumeringsskuffen fra Miele hjelper deg uansett hva du trenger: Porsjonering, lagring, marinering eller forberedelse til sous-vide-tilberedning. Vakuumert mat er lenger holdbar, og smaken bevares bedre – både ferske og tilberedte matvarer. Et annet pluss: Ikke bare vanlige matvarer kan vakuumeres skånsomt, men også ømfintlige spesialiteter. 
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler