Om Scout RX2-appen

1. Miele Scout RX2 App
Robotstøvsugeren Scout RX2 kan enkelt styres med Miele Scout RX2 appen fra en smarttelefon eller et nettbrett – hjemmefra eller når du er på farten. Den innovative styringen til robotstøvsugeren gir dermed mange nye funksjoner.
2. Home Mapping
Under rengjøringen lager Scout RX2 et midlertidig kart over området som er rengjort. Denne prosessen kan du følge med på i sanntid i Miele Scout RX2-appen. Slik kan du alltid følge med på hvor Scout RX2 befinner seg, og hvilke områder som allerede har blitt rengjort.
3. Home Vision
Home Vision er en kryptert live-bildeoverføring, som du kan bruke til å sjekke om alt er i orden hjemme når du er på farten.

Hvilket kamera brukes til overføring av direktebildet?
Det høyre kameraet til Scout RX2.

Hvor høy er oppløsningen?
Oppløsningen er 480 x 320 piksler og er optimalisert for visning på smarttelefon. Bildekvaliteten kan variere avhengig av lysforhold, WiFi-dekning og Internett-forbindelse.

Hvilken overføringshastighet trenger man?
Man trenger en stabil opplastningshastighet på Internett-forbindelsen hjemme samt en stabil nedlastingshastighet på den mobile Internett-forbindelsen på minst 2 Mbit/s. I tillegg trenger man god WiFi-dekning. Hvis forbindelsen er dårlig, kan forsinkelsestiden bli lenger og bildet kan være forstyrret eller helt borte.

Hvorfor er bildet forvrengt?
De innebygde kameraene er vidvinkelkameraer. Dette gjør at bildedelen blir større, noe som er spesielt nyttig for navigasjon av robotstøvsugeren .

Lagres videooverføringen?
.Nei, det dreier seg kun om en direkte live-overføring. Ingenting lagres, hverken på den mobile enheten, robotstøvsugeren eller på Miele Cloud Server.
4. Timer
Med Timer-funksjonen kan du enkelt planlegge starttiden

Hvordan stiller jeg inn en starttid?
Du kan enkelt stille inn timeren i Miele Scout RX2-appen. Du kan velge ønsket starttid, ukedag og rengjøringsmodus.

Hvor mange forskjellige starttider kan stilles inn?
Du kan programmere til sammen 7 individuelle timere, slik at du for eksempel kan stille inn en annen starttid i helgene.
5. Tekniske forutsetninger
Hva trenger jeg for å bruke Miele Scout RX2-appen?
Du kan koble deg til robotstøvsugeren med smarttelefon eller nettbrett. For å bruke appen mens du er på farten, trenger du en WiFi-tilkobling samt Internett-tilkobling på den mobile enheten din.

Hvilke krav må den mobile enheten oppfylle?
Appen kan brukes på mobile enheter med operativsystem iOS 9+ og Android 4.2+, og er optimalisert for en skjermstørrelse på minst 4" og en oppløsning på minst 1136 x 640 piksler.

Hvilke krav må WiFi-routeren min oppfylle?
Miele bruker WiFi-standarden IEEE 802.11n, så du kan koble til Scout RX2 med alle vanlige WiFi-routere. Pass på at du konfigurerer en sikker krypteringsmetode for WiFi. Vi anbefaler bruk av WPA2-kryptering med et sikkert passord.

Kan jeg styre flere robotstøvsugere med appen?
Ja, du kan legge til flere robotstøvsugere.

Kan jeg styre robotstøvsugeren med flere enheter?
Ja, en robotstøvsuger kan også styres fra flere enheter. Men med parallell tilgang kan den kun styres aktivt fra én enhet.
6. Opprette forbindelse
Hvordan kan jeg opprette en forbindelse til min Scout RX2?
Vennligst last ned Miele Scout RX2-appen fra App Store eller Google Play Store. Start appen etter installasjonen og følg anvisningen.

Hva slags tilkoblingstyper finnes det?
Det finnes flere måter å opprette en forbindelse til robotstøvsugeren.

1. Med Miele-brukerkonto:

Du trenger en Miele-brukerkonto for å få tilgang til robotstøvsugeren mens du er i farten. Fra din mobile enhet kan du da opprette en internett-tilkobling til din trådløse router. Robotstøvsugeren må i tillegg være logget på ditt hjemmenettverk.

2. Uten Miele-brukerkonto:

Du kan koble den mobile enheten direkte til det trådløse nettverket som RX2 stiller til rådighet. Den mobile enheten må i dette tilfellet befinne seg innenfor rekkevidden til robotstøvsugeren. Robostøvsugeren kan også logges på ditt hjemmenettverk. Deretter kan robotstøvsugeren nås av den mobile enheten via den trådløse ruteren, så lenge den mobile enheten og robotstøvsugeren er innen rekkevidden til den trådløse ruteren.
7. Personvern
Kan robotstøvsugeren styres av en tredjepart?
Nei, for å hindre tilgang utenfra, blir du ført gjennom en sammenkoblingsprosess første gang du bruker robotstøvsugeren før du kan styre den med en mobil enhet.

Hvordan sikres personvernet på Internett?
Personvern har høyeste prioritet hos oss. Derfor bruker vi en krypteringsmetode som brukes i nettbanker, til overføring av dataene i i Internet Transport Layer Security (TLS), kombinert med sikkerhetssertifikater. For Home Vision-funksjonen brukes en sikret TURN-server.

Ekstern tilgang til robotstøvsugeren er kun mulig gjennom din Miele-brukerkonto, som er beskyttet av ditt personlige passord.

Standardene våre kontrolleres av eksterne sikkerhetsspesialister.

Hvilke data lagres?
På Miele Cloud Server lagres kun data som er nødvendig for bruk av appen. Dette er informasjon om brukerkontoen din, informasjon om robotstøvsugeren og Scout RX2-appen. Mer informasjon finner du i appens personvernerklæring.
8. Miele brukerkonto
Hvordan oppretter jeg en brukerkonto?
Du kan opprette brukerkontoen din i Miele Scout RX2-appen.

Jeg har allerede en Miele-brukerkonto. Kan jeg også bruke den samme brukerkontoen til Scout RX2?
Ja, Scout RX2-appen har tilgang til samme Miele Cloud-server som Miele@mobile-appen. Du må kun opprette én Miele-brukerkonto.

Hva må jeg gjøre hvis jeg vil selge/gi bort robotstøvsugeren min?
Slett den i Miele Scout RX2-appen, og nullstill innstillingene på produktet til fabrikkinnstillinger. For å gjøre dette holder du inne tastene «Spot» og «Turbo» på enheten i mer enn 5 sekunder. Når «rSt» vises på displayet, trykker du på «OK»-tasten på fjernbetjeningen i 2 sekunder.
9. Oppdateringer
Gis det oppdateringer for appen?
Ja, det kan med tiden finnes nye versjoner av Miele Scout RX2-appen, som kan lastes ned og installeres. I forbindelse med dette kan det også være nødvendig med en oppdatering av produktets programvare. Den nye programvaren for robotstøvsugeren blir også, etter bekreftelse av brukeren, lastet ned med den mobile enheten og overføres til robotstøvsugeren via WiFi.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler