Vil du kommunisere med robotstøvsugeren din?

MobileControl
Med MobileControl er det mulig. Enten du er hjemme eller på farten – bruk appen* for å fortelle robotstøvsugeren hva den skal gjøre enten via smarttelefon eller nettbrett. Appen* "Miele Scout RX2" har praktiske kontrollfunksjoner til dette.
Statusskjerm
På startskjermen får du all den viktige informasjonen i korte trekk, f.eks. hvilken modus Scout RX2 befinner seg i for øyeblikket, og når neste rengjøring starter. Med kun to klikk kan du velge en rengjøringsmodus og starte robotstøvsugeren direkte.
Timer
Du kan bruke timerfunksjonen for å programmere ønsket starttid. Du kan stille inn opptil 7 individuelle timere, slik at den starter til en annen tid i helgen og i ukedagene.
Home Mapping
Scout RX2 navigerer systematisk gjennom rommene og danner seg et interaktivt kart over området den har rengjort. Da kan du alltid følge med på hvor Scout RX2 befinner seg, og hvilke områder som allerede har blitt rengjort.
Home Vision
Med Home Vision-funksjonen kan man hvor og når som helst sjekke om alt er i orden hjemme. Ved hjelp av frontkameraene kan robotstøvsugerens aktivitet følges i sanntid. Bildet fra kameraet sendes kryptert direkte til mobilenheten din.
Tilgjengelig for en mobil enhet (informasjon om minstekrav finner du i App Store.)modellavhengigUtstyr modellavhengig – bildene er eksempler