Skreddersydd til dine behov

Klassikeren – 14 cm høy, 60 cm bred
Takket være høyden på 14 cm kan du også kombinere Miele Gourmet-varmeskuff med et 45 cm høyt kompakt produkt, slik som en Miele kaffemaskin, dampovn, dampovn med stekeovn eller dampovn med mikrobølge – for å utnytte plassen i den 60 cm høye nisjen best mulig. For at Miele skuffen også skal passe til resten av innredningen, kommer den i to ulike designvarianter – slik at den passer inn i kjøkkeninnredningen din. 
Extra stor – 29 cm høy, 60 cm bred
Vår 29 cm høye Gourmet-varmeskuff tilbyr ekstra stor plass. Sammen med en klassisk 60 cm høy stekeovn får du den perfekte kombinasjonen for en 88 cm høy nisje – for optimal utnyttelse av rommet. Skuffene er tilgjengelig i 3 glassfarger og en front i heldekkende rustfritt stål. Designserien PureLine har i tillegg en list i rustfritt stål. Så ser kjøkkenet ditt helhetlig ut, hele tiden.
Kombinasjonsløsningen for 90 cm nisjer 
Ved montering av to 45 cm høye produkter over hverandre og plassering av et 60 cm høyt produkt rett ved siden av, fyller denne Gourmet-varmeskuffen perfekt nisjen som dannes. For å fylle nisjen som oppstår under det 60 cm høye produktet, kan det i fremtiden benyttes en ESW 7030 Gourmet-varmeskuff. Den har en front som med sine ca. 32 cm, er høyere enn andre Miele Gourmet-varmeskuffer.Dermed blir den optisk synlige spalten til produktet som monteres over, minimert, og spaltemålet mellom de to 45 cm høyde produktene utjevnes.For denne installasjonsløsningen bruker man metallplaten ENB 1060 for å danne et optimalt spaltemål mellom de to produktene.ESW 7030 er i tillegg godt egnet for kombinasjon med Mieles vinskap KWT 6422 iG og et innbyggingsprodukt på 60 cm som er installert ved siden av.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler