Grenseløse muligheter

Damptilberedning gjennom tidene 
Hvor kommer egentlig ideen bak damptilberedning fra? Opprinnelig kom damptilberedning fra Kina, der tilberedning med damp har vært den viktigste metoden i flere tusen år: I dobbeltveggede kokekar av bambus som ble stablet oppå hverandre, ble maten tilberedt atskilt fra hverandre – på en skånsom og sunn måte. Fordelene med denne metoden ble lenge undervurdert i Vesten. Miele videreutviklet tradisjonen med den opprinnelige damptilberedningen og kombinerte den med innovative ideer og teknologi. Med Mieles dampovn kan du glede deg over denne tilberedningsmetoden hjemme på ditt eget kjøkken, og dra nytte av alle fordelene. Nyt deilig og sunn mat med fantastiske smaker og godt bevarte næringsstoffer.
Gode ferdigheter 
Høsten 2016 produserte Miele dampovn nummer 1 million. Dette tallet symboliserer en suksesshistorie – for 20 år siden var dampovner i hjemmet noe eksotisk. Miele var den første som gjorde et gjennombrudd med dette produktet – og derfor kan vi i dag tilby det største utvalget av dampovner og kombinasjonsløsninger. 
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler