3-i-1-prinsippet for maksimal fleksibilitet

Mer smak, mer næringsstoffer 
Damptilberedning er en av de sunneste måtene å tilberede mat på. Men hva er det som gjør damptilberedning så sunt? Mat blir tilberedt ved relativt lave temperaturer – og i motsetning til vanlig tilberedning med høye temperaturer, bevares vitaminer og mineraler. Samtidig oppstår det ingen direkte vannkontakt under damptilberedning – matvarene ligger rolig i en panne og beholder den intensive egensmaken. Også forskere har funnet de verdifulle fordelene ved damptilberedning: Spesielt vitamin C-innholdet er betydelig høyere ved damptilberedte matvarer – en damptilberedt paprika inneholder like mye næringsstoffer som rå paprika – et pluss både for sunnhet og smak. 
Beste bake- og stekeresultater 
Alltid nøyaktig: Uansett hva slags mat du vil tilberede – med de fullverdige stekeovnsfunksjonene som over-/undervarme, grill stor eller liten, omluftsgrill eller Pizza & pai blir alle retter perfekt tilberedt. Enda mer komfort gir det trådløse steketermometer som overvåker kjernetemperaturen konstant, beregner tilberedningstiden automatisk samt stopper tilberedningen når den ønskede kjernetemperaturen er nådd. 
Smart kombinasjon 
Den målrettede tilpasningen av stekeklimaet mens maten tilberedes, gjør at man får enda bedre bake- og stekeresultater – brødet blir utrolig luftig, og skorpen blir gyllen og fin. Også steken blir like god som på restaurant. Grunnen til dette er at alle matvarer trenger bestemte fuktighetsmengder og temperaturer til ulike tidspunkt under tilberedningen. Når det gjelder brød, tilføres det damp i løpet av de første minuttene – så hever det bedre. Kjøttet tilsettes først ekstra fuktighet etter et bruningsskritt, og stekes videre ved lav temperatur. Maten blir da tilberedt ekstra jevnt, og danner en enda bedre smaksopplevelse.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler