Vasking og tørking uten avbrudd i en maskin

I en vask/tørk-kombinasjon fra Miele kan du vaske en full trommel med tøy. Ettersom tøyet trenger mer plass for tørking, kan kun en liten mengde tørkes per gang. 
Hvis du ofte må vaske og tørke store mengder, anbefaler vi å bruke en vaskemaskin og separat tørketrommel. Med to separate enheter kan du vaske og tørke parallelt, og du blir dermed raskere ferdig med alt. 
Uansett hvilken løsning du velger, tilbyr vi perfekt rengjøring og nøyaktige tørkeresultater. Eller med andre ord – tøypleie made by Miele.
Med 4 kg kontinuerlig vasking og tørking er de kombinerte produktene perfekte for de som bor alene eller har liten plass.
Men hvis du har plass, anbefaler vi XL-varianten til husholdninger med 2 personer eller fler. For familier med mye klesvask er 2 separate maskiner perfekt for å kunne vaske og tørke parallelt.
Mieles kompakte vask/tørk-kombinasjoner
Kompakt teknologi, kompakte mål. Med en kabinettdybde på 60 cm kan Mieles vask/tørk-kombinasjon WT1 vaske og tørke opptil 4 kg i én omgang. Hvis du bare ønsker å vaske tøyet, tar maskinen opptil 7 kg i én omgang. Derfor er maskinen ideell for små husholdninger med et gjennomsnittlig volum av klesvask. På WT1 kan du velge mellom 2 ulike paneltyper.
Rett panel
Vask/tørk-kombinasjonen med rett betjeningspanel integreres perfekt i designen på kjøkkenet ditt. Den kan enkelt settes under en benkeplate med minst 85 cm nisjehøyde. Alternativt kan maskinens deksel også erstattes med et innbyggingssett. Da passer vask/tørk-kombinasjonen til og med i en nisjehøyde på kun 82 cm.
Skrått betjeningspanel
Hvis du vil installere vask/tørk-kombinasjonen frittstående i leiligheten eller i kjelleren, er modeller med skrått betjeningspanel perfekt. Betjeningspanelet er svakt skrånet så det er enklere å lese.
Mieles vask/tørk-kombinasjoner XL
For husholdninger med mye vask er XL-modellen det beste valget.Denne vask/tørk-kombinasjonen med en kabinettdybde på 67 cm kan vaske og tørke opptil 6 kg i ett program. Dersom du bare ønsker å vaske, tar maskinen inntil 9 kg tøy. XL-modellen er designet som frittstående maskin og har et skrått betjeningspanel for komfortabel avlesning av displayet.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler